Disney+: Οι σειρές που ξεχωρίζουν στη νέα streaming πλατφόρμα
Το Disney+ κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου και εμείς βρήκαμε τις σειρές που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Η Τρίτη, 14 Ιουνίου, είναι η ημέρα που το Disney+ θα κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα στην Ελλάδα. Η streaming υπηρεσία του στούντιο της Disney, που σου επιτρέπει να δεις πάνω από 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες, όπου επιθυμείς, όποια ώρα επιθυμείς και από όποια συσκευή προτιμάς, έρχεται με περιεχόμενο που δεν πρέπει (και δεν μπορείς να χάσεις).

Αν και το Disney+ είναι μία (σχετικά) καινούρια πλατφόρμα με κάτι λιγότερο από τρία χρόνια που είναι διαθέσιμη, έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό πρωτότυπο περιεχόμενο με σειρές και ταινίες που αναμένουμε να απολαύσουμε από αύριο. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις σειρές που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα και θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα από το ντεμπούτο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Οι σειρές του MCU

Μετά το «Avengers: Endgame», ο Kevin Feige αποφάσισε να επεκτείνει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και στην τηλεόραση μέσα από διάφορες σειρές που συστήνουν τόσο καινούριους χαρακτήρες από τα κόμικς, όσο και εμβαθύνουν σε ήδη γνωστούς μας χαρακτήρες. Από τις 14 Ιουνίου, λοιπόν, θα μπορείς να παρακολουθήσεις μερικές από τις σειρές που επέκτειναν το MCU και μας έδειξαν ότι και τηλεοπτικά, οι φανς θα ακολουθήσουν παντού τον Feige. Από τα «WandaVision», «Falcon and the Winter Soldier», «Loki» και «What if…?», μέχρι τα πιο πρόσφατα «Hawkeye», «Moon Knight» και «Ms. Marvel».

Επίσης, θα μπορέσεις να απολαύσεις τις σειρές του Netflix, που είχαν πρωταγωνιστές χαρακτήρες των κόμικς της Marvel. Ο ίδιος ο Feige έχει υποστηρίξει ότι κάποιους από αυτές θα τους δούμε και στο MCU. Μάλιστα, δύο χαρακτήρες έχουν κάνει, ήδη, το ντεμπούτο τους στο μεγαλύτερο franchise στον κόσμο και γι αυτό δεν πρέπει να χάσουμε τα «Daredevil», «Jessica Jones», «Luke Cage», «Iron Fist» και «Punisher» .

Σε ό,τι αφορά τις σειρές που βασίζονται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, στο Disney+ μπορείς να βρεις και μία από τις σειρές που πέρασαν λίγο κάτω από τα φώτα και διήρκησε μόνο δύο σεζόν. Πρόκειται για το εκπληκτικό «Agent Carter», που διαδραματίζεται μετά το «Captain America: The First Avenger», και ακολουθεί την Peggy Carter της Hayley Atwell και την προσπάθειά της να δημιουργήσει τη S.H.I.E.L.D.

Οι σειρές του «Star Wars»

Η πρεμιέρα της νέας streaming πλατφόρμα Disney+ θα μας φέρει και πολλές περιπέτειες στον κόσμο ενός από τα μεγαλύτερα franchises παγκοσμίως. Ο κόσμος του «Star Wars» έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερος μέσα από τις πρωτότυπες σειρές για την πλατφόρμα. Με το ντεμπούτο της πλατφόρμας, λοιπόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολλές ώρες στον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά και να απολαύσεις τις live-action σειρές «The Mandalorian», «The Book of Bobba Fett», «Star Wars: The Bad Batch», «Star Wars: Visions», αλλά και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της νέας μίνι σειράς «Obi-Wan Kenobi».

Επίσης, διαθέσιμες στην πλατφόρμα θα είναι και οι σειρές που έδειξαν το μέλλον του franchise και μας έκαναν να αναθεωρούμε την prequel τριλογία του George Lucas. Ο λόγος, φυσικά, για τις σειρές του Dave Filoni, «Star Wars: The Clone Wars» και «Star Wars: Rebels».

Only Murders in the Building

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς που συνδυάζει το μυστήριο με την κωμωδία, πρέπει να κάνεις ένα catch-up. Ο Steve Martin, ο Martin Short και η Selena Gomez πρωταγωνιστούν σε μία σειρά που θα σε ξαφνιάσει με το πόσο καλή και έξυπνη είναι. Άσε που θα καταλάβεις όλο αυτόν τον ντόρο που γίνεται με τη σειρά στην Αμερική.

Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τρεις αγνώστους που μοιράζονται μια εμμονή με το αληθινό έγκλημα και ξαφνικά βρίσκονται να εμπλέκονται σε ένα. Έτσι, αποφασίσουν να κάνουν το δικό τους podcast στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν το έγκλημα αυτό.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

High School Musical: The Musical: The Series

Η σειρά διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του East High School, του σχολείου στο οποίο γυρίστηκε η πρωτότυπη ταινία και ακολουθεί μια ομάδα εφήβων λάτρεις του θεάτρου που προσπαθούν να ανεβάσουν το «High School Musical: The Musical». Η σειρά αποτελείται από 2 σεζόν με μία τρίτη να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, είναι η καταλληλότερη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Στους γονείς μπορεί να θυμίσει τα νιάτα τους και, τότε, που το «High School Musical» ήταν παντού, οι νεότεροι θα περάσουν ευχάριστα με μία διασκεδαστικοί σειρά, όμως, όλοι θα γνωρίσουν καλύτερα την Olivia Rodrigo, που έχει κατακτήσει τον κόσμο με τη μουσική της. Μόνο και μόνο για αυτό, θα πρέπει να δεις τη σειρά αυτή.

Pam & Tommy

Μετά από μία σειρά για όλη την οικογένεια, πάμε σε κάτι που είναι αποκλειστικά για τους ενήλικους του σπιτιού. Η σειρά «Pam & Tommy» ακολουθεί την περιπετειώδη και σκανδαλώδη σχέση της Pamela Anderson και του Tommy Lee, ξεκινώντας από τον κεραυνοβόλο έρωτά τους, που ξεκίνησε με τον γάμο τους μετά τη γνωριμία τους για 96 ώρες το 1995. Η σειρά επικεντρώνεται και στη στιγμή της διαρροής του βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τους δύο τους πρωταγωνιστές και δείχνει πώς το αντιμετώπισαν.

Η Lily James είναι αγνώριστη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και δίνει μία δυνατή ερμηνεία που πρέπει να την οδηγήσει και στα διάφορα τηλεοπτικά βραβεία. Στο πλευρό της βλέπουμε τον Sebastian Stan.

Η σειρά αποτελείται από, μόλις, 8 επεισόδια οπότε είναι το καταλληλότερο binge-watch για την πρεμιέρα του Disney+ στην Ελλάδα.

Diary of a Future President

Ακόμα μία σειρά για όλη την οικογένεια που δεν πρέπει να χάσετε. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Disney+ με τους κριτικούς να χαρακτηρίζουν τη σειρά ως «ένα από τα must-watch της πλατφόρμας», «καλογραμμένο» και έναν «νικητή χαμηλών τόνων».

Η σειρά ακολουθεί μία 13χρονη Αμερικανοκουβανή, που πηγαίνει στο Γυμνάσιο και έχει βλέψεις να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μία γλυκιά ιστορία που ολοκληρώθηκε μετά από δύο κύκλους και 20 επεισόδια. Οπότε, με την πρεμιέρα του Disney+, ολόκληρη η σειρά θα είναι διαθέσιμη για να την απολαύσεις.

Το κόστος της πλατφόρμας

Οι fans έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να επωφεληθούν από την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας για ετήσια συνδρομή στο Disney+ στην Ελλάδα, στην τιμή των 71,50 €. Η προσφορά γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη έως τις 13 Ιουνίου τα μεσάνυχτα και ισοδυναμεί με 12 μήνες συνδρομής στην τιμή των 8, βάσει τιμής για μηνιαία συνδρομή που ισχύει κατά την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας. Το βασικό κόστος συνδρομής διαμορφώνεται σε 8,99 € για μηνιαία συνδρομή, ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1