Kevin Feige: Οι αποκαλύψεις για το μέλλον του MCU και τις σειρές του Disney+
Ο Kevin Feige, σε μία παρουσίαση της Disney σε διαφημιστές, επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις για τις νέες σειρές του MCU στο Disney+.

Την Τρίτη, 17 Μαΐου, στη Νέα Υόρκη η Disney έκανε μία παρουσίαση σε διαφημιστές και μετόχους. Σε αυτή την παρουσίαση, το γνωστό στούντιο προσπάθησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον τους. Για αυτό έφερε τον επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, με ένα πολλές εκπλήξεις και ένα promo για μία από τις νέες σειρές του MCU.

Μεταξύ των αποκαλύψεων για το μέλλον του MCU που έκανε ο Feige ήταν και το πρώτο τρέιλερ, αλλά και η ημερομηνία πρεμιέρας για το «She-Hulk: Attorney at Law» με πρωταγωνίστρια την Tatiana Maslany. Επίσης, αποκάλυψε ότι η 2η σεζόν του «Loki» θα ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με όλο το καστ να επιστρέφει. Ο Feige έφερε, επίσης, στη σκηνή τον Nick Fury, Samuel L. Jackson, για να μας προετοιμάσουν για το «Secret Invasion» (μία από τις σειρές που περιμένουμε να δούμε στο Disney+), αλλά και την Maslany για να παρουσιάσουν το promo «She-Hulk».

Επιπλέον, ο Feige αποκάλυψε ότι το «Loki» είναι η σειρά των Marvel Studios με τις περισσότερες προβολές στο Disney+, μέχρι στιγμής.

Όταν ο Feige ανέβηκε στη σκηνή είπε στο πλήθος:

«Το να είσαι μέλος μιας εταιρείας όπως η Disney παρέχει τόσες πολλές απίστευτες ευκαιρίες στους πελάτες της.

Και από την κυκλοφορία του Disney+ στα τέλη του 2019, η ομάδα μας μπόρεσε να επεκτείνει και να μεγαλώσει την αφήγηση μας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Όταν μας ζητήθηκε για πρώτη φορά να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε στον προγραμματισμό για την Disney+, ξέραμε ότι θέλαμε να συνδυάσουμε τις ιστορίες μεταξύ των ταινιών και των σειρών μας που αποτελούν μέρος του Marvel Cinematic Universe, ή του MCU. Από τις έξι σειρές που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, έχουμε παρουσιάσει φανταστικούς νέους χαρακτήρες, αλλά μπορέσαμε επίσης να βουτήξουμε βαθύτερα στις ζωές μερικών από τους αγαπημένους μας υπερήρωες του MCU»

Ο Feige σημείωσε ότι η Marvel:

«Βλέπει τώρα επιτέλους τα αποτελέσματα αυτής της διασύνδεσης μεταξύ των σειρών του Disney+ και των ταινιών μεγάλου μήκους που οδήγησαν στην κυκλοφορία του «Doctor Strange and the Multiverse of Madness» στους κινηματογράφους μετά το «WandaVision».»

Η μεγάλη αποκάλυψη του Kevin Feige, ωστόσο, ήταν το αρκετά διαφορετικό teaser trailer για το «She-Hulk: Attorney at Law». Η σειρά εννέα επεισοδίων του Disney+ ακολουθεί την Τζένιφερ Γουόλτερς καθώς περιηγείται στην περίπλοκη ζωή του να είναι ανύπαντρη δικηγόρος στα 30 σου και τυγχάνει να έχεις επίσης υπερδυνάμεις όπως ο Hulk. Στη σειρά, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Αυγούστου, θα δούμε και τον Mark Ruffalo ως Hulk, αλλά και την επιστροφή του Tim Roth ως Emil Blonsky/ Abomination, που τον είχαμε δει τελευταία φορά σε μία σκηνή στο «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;