Obi-Wan Kenobi: Έγινε η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Disney+
Η αναμονή για το «Obi-Wan Kenobi» ήταν τεράστια και αυτό φάνηκε, καθώς η μίνι σειρά έκανε την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα Disney+.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2022 είναι η νέα μίνι σειρά στον κόσμο του «Star Wars», «Obi-Wan Kenobi». Η επιστροφή του Ewan McGregor στον εμβληματικό ρόλο συγκίνησε κοινό και κριτικούς και έγινε η μεγαλύτερη πρεμιέρα του Disney+.

Χωρίς να ανακοινώνει τα επίσημα νούμερα, δηλαδή τις ώρες θέασης που συγκέντρωσε το «Obi-Wan Kenobi», το Disney+ αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς ήταν η μεγαλύτερη μέχρι αυτή τη στιγμή στην streaming πλατφόρμα σε όλον τον κόσμο. Η ανακοίνωσε έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του «Star Wars» στο Twitter. Στην ανάρτηση γράφει:

«Ευχαριστούμε τους καλύτερους fan στον γαλαξία που έκαναν το «Obi-Wan Kenobi» τη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Disney+. Μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς παγκοσμίως μέχρι σήμερα, με βάση τις ώρες που είδαν οι συνδρομητές το πρώτο της διήμερο»

Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Disney+ στις 27 Μαΐου με διπλό επεισόδιο, ενώ μέχρι να έρθει η νέα streaming υπηρεσία στην Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμα τα τέσσερα από τα έξι επεισόδια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Εwan McGregor, Vivien Lyra Blair, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Sung Kang, Indira Varma, Maya Erskine, Kumail Nanjiani, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Rory Ros, Benny Safdie, Moses Ingram και Hayden Christensen. Τη μουσική επένδυση ανέλαβαν οι Natalie Holt και John Williams, τα σκηνοθετικά ηνία η Deborah Chow και το σενάριο η Joby Harold. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Chow, McGregor, Harold, Kathleen Kennedy και Michelle Rejwan.

Η σειρά μας ταξιδεύει 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Episode III – Revenge of the Sith» κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Galactic Empire, όπου ο πρώην Jedi Master Obi-Wan Kenobi ξεκινά μια σημαντική αποστολή. Ο Kenobi θα έρθει αντιμέτωπος με συμμάχους που έγιναν εχθροί και θα αντιμετωπίσει την οργή της Empire. Το «Obi-Wan Kenobi» θα αποτελείται από έξι επεισόδια, με το τελευταίο να προβάλλεται στις 22 Ιουνίου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Ewan McGregor έστειλε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές και τους ευχαρίστησε για την ένθερμη υποδοχή του «Obi-Wan Kenobi».

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;