Star Wars: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τις νέες σειρές και ταινίες του franchise
Το Star Wars Celebration μας έφερε πολλές ανακοινώσεις για τις επερχόμενες σειρές και ταινίες του δημοφιλούς franchise και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που αξίζει να μάθεις για τα νέα αυτά project.

Το μέλλον του «Star Wars» φαίνεται να είναι λαμπρό και γεμάτο νέες περιπέτειες σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στο φετινό Star Wars Celebration, η Disney και η LucasFilm έκαναν μερικές αποκαλύψεις για το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό μέλλον του εμβληματικού franchise.

Μετά την πρεμιέρα του «Star Wars: Obi-Wan Kenobi», το franchise φαίνεται να συνεχίζει δυναμικά σε μία νέα εποχή. Πολλοί χαρακτήρες θα συστηθούν στους φανς, ενώ παλιοί αγαπημένοι αποκτούν τις δικές τους σειρές.

Ο κόσμος που δημιούργησε ο George Lucas έχει βρει μία δεύτερη ζωή μέσα από τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα στο Disney+ και έχει χαρίσει στους φανς ακριβώς αυτό που ζητούν. Περιπέτεια και πολλές ώρες στον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Εμείς σου συγκεντρώσαμε όλες τις επερχόμενες σειρές και ταινίες που έχουν ανακοινωθεί ή ανακοινώθηκαν στο Star Wars Celebration.

Star Wars: Andor (31 Αυγούστου 2022)

Η σειρά αποτελεί prequel του «Rogue One: A Star Wars Story» και ακολουθεί τον Cassian Andor και τη ζωή του πριν τα γεγονότα της ταινίας. Ο Diego Luna θα επιστρέψει για τον ρόλο του ως Andor, ενώ, η Disney έχει χαρακτηρίσει τη σειρά ως «ένα κατασκοπικό θρίλερ», το οποίο θα επικεντρώνεται στην κατασκοπία και τις επικίνδυνες αποστολές για την επαναφορά της ελπίδας στον γαλαξία. Η νέα σειρά, που θα δούμε σε λίγους μήνες, αναμένεται να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της Αυτοκρατορίας και τα χρόνια που χρειάστηκαν για τη δημιουργία της Επανάστασης.

Star Wars: The Bad Batch Season 2 (2022)

Το spin-off του «Star Wars: The Clone Wars» κατάφερε να βρει το κοινό του μέσα από το Disney+ και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο φθινόπωρο του 2022 με τη νέα σεζόν του. Οι Hunter, Echo, Tech, Wrecker, Crosshair και Omega θα συνεχίσουν να παλεύουν για την επιβίωση τους στη νεοσύστατη Galactic Empire στην συνέχεια της σειράς κινουμένων σχεδίων. Να σου υπενθυμίσουμε ότι η σειρά κινουμένων σχεδίων του Dave Filoni ήταν αυτή που έβαλε ξανά στον χάρτη το «Star Wars» και μας έκανε να εκτιμήσουμε την δεύτερη τριλογία του George Lucas. Ενώ, πολλοί από τους χαρακτήρες της σειράς έχουν γίνει fan favorites και μεταπηδούν σε live-action σειρές και ταινίες, όπως θα δεις και παρακάτω. Οπότε, έχε το νου σου και σε αυτή την animated περιπέτεια.

The Mandalorian Season 3 (Φεβρουάριος 2023)

Μετά το «The Book of Boba Fett», η πρώτη live-action σειρά του κόσμου του δημοφιλούς franchise επιστρέφει με την τρίτη σεζόν του. Η σειρά διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του «Return of the Jedi» και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από κοινό, αλλά και κριτικούς. Η σειρά ακολουθεί τον Din Djarin, έναν κυνηγό κεφαλών που βρίσκει τον νεαρό Grogu, τον οποίο και προσπαθεί να προστατέψει. Η τρίτη σεζόν θα μας συστήσει σε έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής, χαρακτήρα που υποδύεται ο Christopher Lloyd. Ενώ, πολλές είναι και οι αποκαλύψεις και τα ερωτήματα που μας έχει αφήσει για το μέλλον τόσο του Djarin όσο και το Boba Fett η σειρά «The Book of Boba Fett».

Star Wars: Ahsoka (2023)

Ένας από τους χαρακτήρες που έχει αγαπηθεί από τους φανς του franchise θα αποκτήσει (επιτέλους) τη δική του σειρά. Πρόκειται για την Ahsoka που γνωρίσαμε μέσα από τις animated σειρές «Star Wars: The Clone Wars» και «Star Wars: Rebels», ενώ έκανε το live-action ντεμπούτο της στη δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian». Όπως έγινε γνωστό, η νέα σειρά θα ακολουθεί την ιστορία των «The Clone Wars» και «Rebels», με την Rosario Dawson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, έγινε γνωστό πως θα δούμε και αρκετούς από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε στο «Rebels» να κάνουν την live-action εμφάνισή τους μέσα από τη σειρά.

Star Wars: Skeleton Crew (2023)

Ο Jon Watts αποχώρησε από τη σκηνοθεσία της πρώτης περιπέτειας των Fantastic Four για το MCU για να πάει στον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Θα συνεργαστεί ξανά με τον Christopher Ford για τη νέα σειρά, που γνωρίζουμε ότι θα είναι μια περιπέτεια ενηλικίωσης. Ο Watts υποστήριξε ότι:

«Θα ακολουθεί μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη που χάνονται στον γαλαξία κατά λάθος»

Ενώ, υποστήριξε πως, παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά, η σειρά «δεν θα είναι παιδική». Η νέα σειρά αναμένεται να λαμβάνει χώρα μετά το «Return of the Jedi» και κάπου ανάμεσα στα «The Mandalorian» και «Ahsoka». Ενώ, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι και ο Jude Law.

Star Wars: Young Jedi Adventures (Άνοιξη 2023)

Η νέα σειρά που ετοιμάζει η LucasFilm για λογαριασμό του Disney+ θα επικεντρώνεται σε θεατές προσχολικής ηλικίας και θα προσπαθεί να εισάγει νέους θεατές στον κόσμο του «Star Wars». Η νέα σειρά θα λαμβάνει χώρα κατά τη εποχή της High Republic και θα ακολουθεί μία ομάδα μικρών παιδιών, που μελετούν τις διδασκαλίες των Jedi, υπό την καθοδήγηση του Yoda.

Star Wars: Tales of the Jedi (τέλη 2022)

Ακόμα μία σειρά ανθολογίας έρχεται στο Disney+. Η σειρά θα αποτελείται από έξι συνολικά επεισόδια, τρία εκ των οποίων θα επικεντρώνονται στην Ahsoka, ενώ τα άλλα τρία στον Count Dooku. Θα ακολουθήσουμε τους χαρακτήρες σε διαφορετικές στιγμές των ζωών τους, ενώ θα δούμε και την επιστροφή στο franchise του Liam Neeson, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Qui-Gon Jinn για ακόμα μια φορά.

Star Wars: The Acolyte

Για πρώτη φορά θα δούμε τι συνέβη την εποχή του High Republic, δηλαδή περίπου 100 χρόνια πριν τα γεγονότα του «The Phantom Menace», μέσα από αυτή τη νέα σειρά. Και αυτή θα είναι ένα θρίλερ μυστηρίου, που θα εξερευνά «έναν γαλαξία με σκιώδη μυστικά και σκοτεινές δυνάμεις που αναδύονται στις τελευταίες μέρες της εποχής της High Republic».

Star Wars: Lando

Ενώ, η Lucasfilm και η Disney φαίνεται να έχουν βάλει στον «πάγο» κάποιο σίκουελ του «Solo: A Star Wars Story», ο Lando Calrissian πρόκειται να επιστρέψει μέσα από τη δική του σειρά live-action. Λίγα είναι γνωστά για τη νέα αυτή σειρά. Τα μόνα γνωστά στοιχεία είναι ότι αναπτύσσεται από τον Justin Simien του «Dear White People» και ο Donald Glover θα επιστρέψει στον ρόλο του Lando.

Ταινία από τον Taika Waititi

Και ενώ, οι ανακοινώσεις για το μέλλον του «Star Wars» στην μικρή οθόνη είναι πολλές, ελάχιστα είναι γνωστά για το κινηματογραφικό μέλλον του franchise. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η ταινία με σκηνοθέτη τον Taika Waititi. Ο Waititi θα αναλάβει και το σενάριο με την Krysty Wilson-Cairns. Ενώ, αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη ταινία του franchise που θα δούμε στους κινηματογράφους μετά την ολοκλήρωση της sequel τριλογίας.

Star Wars: Rogue Squadron

Μία από τις ταινίες του franchise που περιμέναμε να βγει στις αίθουσες το 2023, ήταν αυτή που θα σκηνοθετούσε η Patty Jenkins. Ωστόσο, η ταινία φαίνεται να έχει μπει «πάγο», με την Kathleen Kennedy να δηλώνει:

«Αυτή η ιστορία θα εισαγάγει μια νέα γενιά πιλότων starfighter καθώς θα κερδίσουν τα ‘φτερά’ τους και θα ρισκάρουν τις ζωές τους σε μια συναρπαστική βόλτα που ξεπερνά τα όρια, με μεγάλη ταχύτητα. Ο θρύλος του Rogue Squadron είναι από καιρό αγαπητός στους fans του Star Wars και θα μας μεταφέρει σε μια μελλοντική εποχή του γαλαξία»

Να σημειώσουμε ότι στα σκαριά υπάρχουν ακόμα μία τριλογία την οποία αναμένεται να αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει ο Rian Johnson που είχε σκηνοθετήσει το «Star Wars: The Last Jedi», αλλά και μία ταινία σε παραγωγή του Kevin Feige. Και για τα δύο κινηματογραφικά πρότζεκτ, ελάχιστα είναι γνωστά.

Όπως καταλαβαίνεις, το μέλλον του σύμπαντος που δημιούργησε ο George Lucas διαγράφεται λαμπρό με πολύ περιεχόμενο για τους φανς. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ωραίες σειρές και ιστορίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;