Ο σκηνοθέτης του «Spider-Man: No Way Home» ετοιμάζει σειρά για το «Star Wars» και ανυπομονούμε
Ο Jon Watts, σκηνοθέτης του «Spider-Man: No Way Home», ετοιμάζεται να μας χαρίσει μία νέα σειρά «Star Wars».

Δύο από τα μεγαλύτερα franchises αυτή τη στιγμή είναι το «Star Wars» και το MCU. Όλοι οι σκηνοθέτες θα ήθελαν να αναλάβουν τη σκηνοθεσία κάποιας από τις σειρές ή τις ταινίες ενός από τα δύο franchise. Τώρα, όμως, ο Jon Watts θα γίνει από τους λίγους σκηνοθέτες που θα αναλάβουν κάποιο project και στα δύο αυτά επιτυχημένα franchises.

Μετά την τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του «Spider-Man: No Way Home», φαίνεται πως η Disney εμπιστεύεται τον σκηνοθέτη, Jon Watts, και του δίνει μία ευκαιρία στον γαλαξία αυτό. Σύμφωνα με φήμες που έδωσε στη δημοσιότητα το Discussing Film, ο Watts λέγεται ότι θα αναλάβει μια σειρά του «Star Wars» για το Disney+. Όπως έκανε γνωστό η ιστοσελίδα, το όνομα της σειράς αναμένεται να είναι «Grammar Rodeo» και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Ο Watts έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τη σειρά «Onion News Network» (2011) και την ταινία «Clown» (2014), ενώ έχει σκηνοθετήσει το «Cop Car» (2015), αλλά και τις τρεις ταινίες του Spider-Man στο MCU. Παράλληλα, αναμένουμε ακόμα μία ταινία που θα σκηνοθετήσει για το MCU, το «Fantastic Four», αλλά και μία ταινία που ετοιμάζει με τους George Clooney και Brad Pitt στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

To «Star Wars» επεκτείνεται εκθετικά μέσα από το Disney+ με πολλές σειρές που θα μας μεταφέρουν σε διαφορετικές γωνίες του γαλαξία, αλλά και διαφορετικές χρονολογίες στην ιστορία που έχουμε αγαπήσει. Μερικές από τις νέες αυτές σειρές, μέσα στο 2022 θα δούμε τις σειρές «Obi-Wan Kenobi» και «Star Wars: Andor».

Περιμένουμε να δούμε και άλλες λεπτομέρειες για τη σειρά που ετοιμάζει ο Jon Watts για το «Star Wars»!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;