«Η τούρτα της μαμάς» έριξε αυλαία και το Twitter την αποχαιρέτησε συγκινημένο
Το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Η τούρτα της μαμάς» άφησε συγκινημένο το Twitter που αποχαιρέτησε τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο.

Το βράδυ της Πέμπτης, η επιτυχημένη κωμωδία της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Οι τηλεθεατές αποχαιρέτησαν την οικογένεια Βασίλαινα σε ένα επεισόδιο που είχε πολύ γέλιο, αλλά και συγκίνηση. Μάλιστα, το φινάλε της σειράς έγινε trend στο Twitter με τους τηλεθεατές να λένε το δικό τους αντίο.

Όπως ανέφερε η σύνοψη τους τελευταίου επεισοδίου, η οικογένεια Βασίλαινα ετοιμάζεται για το τελευταίο της τραπέζι και τα γενέθλια του Ρήγα, που θα τα γιορτάσει πρώτη φορά με την οικογένειά του. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για την επέμβαση που έχει να κάνει. Ο Πάρης και ο Θωμάς βλέπουν υποψήφιες παρένθετες μητέρες και ο Ρήγας φέρνει στο σπίτι την καλλονή σύντροφό του, Τερέζα.

Το… κερασάκι στην τούρτα είναι το χαρτί στρατού του Θωμά, που φέρνει ο αστυνόμος Τούμπουλης, κι έρχονται τα πάνω κάτω, αφού ο Θωμάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει.

Εντάσεις και αναταραχές στο τελευταίο τραπέζι της οικογένειας. Μένει να δούμε αν θα μπουν όλα στη θέση τους και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς συγκίνησε ιδιαίτερα το Twitter και τους τηλεθεατές που αγάπησαν τη σειρά «Η τούρτα της μαμάς». Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια και λέμε το δικό μας αντίο σε μία από τις σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
 0 
 0 
 0