MasterChef 6: Δυσκολεύτηκαν οι δύο φιναλιστ στη δοκιμασία αντιγραφής
Οι δοκιμασίες του τελικού του MasterChef 6 συνεχίστηκαν στην Τοσκάνη της Ιταλίας με τους δύο φιναλίστ να δυσκολεύονται αρκετά στα πιάτα αντιγραφής που είχαν να ετοιμάσουν.

Στη μαγευτική Τοσκάνη της Ιταλίας συνεχίστηκαν οι μαγειρικές μάχες του τελικού στο MasterChef 6. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ προσπαθούν σε κάθε δοκιμασία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι επίδοξοι σεφ, αρχικά, έφτιαξαν τα δικά τους panini sandwich, τα οποία και απόλαυσαν παρέα με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις διαγωνιστικές δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του MasterChef 6. Στη συνέχεια, οι δύο φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν το δικό τους πιάτο αντιγραφής, το οποίο αξιολογήθηκε από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin στην Ιταλία, chef Στέλιο Σακαλή.

Στη δοκιμασία αυτή οι δύο παίκτες αντιμετώπισαν δύο βασικά προβλήματα, αν και οι προσπάθειές τους ήταν γενικότερα σε καλό επίπεδο. Από τη μεριά της, η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα και η σούπα της έμοιαζε πιο πολύ με πουρές, ενώ ο chef εντόπισε πως υπάρχει και παραπάνω λάδι. Η παίκτρια του MasterChef 6 δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό και το πιάτο που παρουσίασε απείχε πάρα πολύ από αυτό που κλήθηκε να αντιγράψει. Από την άλλη μεριά το ριζότο του Παναγιώτη ήθελε σίγουρα ακόμα 7 λεπτά ψήσιμο και κάποιες υφές των πιάτων του είχαν θεματάκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μένει να δούμε κατά πόσο αυτές οι αστοχίες θα τους στοιχίσουν βαθμολογικά…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;