MasterChef 6: Η μάχη του τελικού συνεχίστηκε στην Τοσκάνη με δύο δοκιμασίες
Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 συνεχίστηκε στην Τοσκάνη της Ιταλίας με δύο μαγειρικές δοκιμασίες.

Στην Τοσκάνη της Ιταλίας μεταφέρθηκε η μάχη για τους τελικούς του MasterChef 6. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Σε αυτές τις δοκιμασίες του τελικού, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσαν τους δύο φιναλίστ να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης. Μάλιστα, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 έλαβαν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.

Στην πρώτη τους στάση το γραφικό χωριό Panzano, οι δύο τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε την πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Αυτή έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Osteria di Pasignano. Οι δύο φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι.

Αυτή τη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 6 βαθμολόγησε μόνο ο chef του εστιατορίου, ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini. Ανυπομονούμε να μάθουμε τα πρώτα αποτελέσματα του τελικού…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;