Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο «σωσίας» του Άκη Πετρετζίκη που έφτασε στον τελικό του MasterChef 6
Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ποιος είναι ο φιναλίστ του MasterChef 6;

Μετά από πολλές ομαδικές, αντιγραφές πιάτων, εκλεκτούς καλεσμένους και αποχωρήσεις, το MasterChef 6 έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο ένας από τους δύο φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Πρώτη φορά είδαμε τηλεοτπικά τον Παναγιώτη κατά τη διάρκεια των bootcamp και των μαγειρικών μονομαχιών, όταν μαγείρεψε με αντίπαλό του τον Χριστόφορο, τον οποίο τότε έμελλε να κερδίσει. Βέβαια, στη συνέχεια ο Χριστόφορος ήταν ένας από τους παίκτες που κέρδισαν ακόμη μία ευκαιρία και έτσι, βρέθηκε να διαγωνίζεται στο MasterChef 6 «τερματίζοντας» έκτος και έχοντας γίνει πολύ καλός φίλος με τον Παναγιώτη.

Από την αρχή του παιχνιδιού, αυτό που που πολλά άτομα παρατήρησαν ήταν πως ο Παναγιώτης έμοιαζε πολύ με κάποιον παλιό γνώριμο του MasterChef. Συγκεκριμένα, τόσο το κοινό και το Twitter όσο και ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «βάφτισαν» τον Παναγιώτη Άκη Πετρετζίκη, δηλαδή του πρώτου Έλληνα MasterChef, λόγω της μεγάλης ομοιότητάς τους στην εμφάνιση.

Πλέον, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος βρίσκεται στην τελική δυάδα μαζί με την Καλλιόπη Μπεζαντέ και αγωνίζεται για τη νίκη. Αν καταφέρει λοιπόν να κερδίσει, θα έχει περισσότερα κοινά με τον Άκη Πετρετζίκη εκτός από τις ομοιότητες στην εμφάνιση, αφού θα είναι και αυτός νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού MasterChef.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο «σωσίας» του Άκη Πετρετζίκη που έφτασε στον τελικό του MasterChef 6

  1. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι 28 ετών.
  2. Κατάγεται από τη Μάνη.
  3. Συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις.
  4. Παρ’ όλα αυτά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος όταν μπήκε στον διαγωνισμό, δήλωσε πως η εισόδός του στον διαγωνισμό θα είναι μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία.
  5. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit.
  6. Ελπίζει κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.
  7. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος μπαίνοντας στον διαγωνισμό δήλωσε πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις που τον περιμένουν παραμένοντας ταπεινός και ψύχραιμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;