Καλλιόπη Μπεζαντέ: Η παίκτρια που
Καλλιόπη Μπεζαντέ: Ποια είναι η Ναξιώτισσα φιναλίστ του MasterChef 6;

Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Σαν χθες ήταν που παρακολουθούσαμε τις οντισιόν του MasterChef 6 και πλέον βρισκόμαστε στον τελικό! Πολλοί οι επίδοξοι μάγειρες, οι δοκιμασίες δύσκολες και ευφάνταστες και οι κόντρες ακόμη περισσότερες! Βέβαια όπως σε κάθε κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής δεν έλλειψε το γέλιο και το χιούμορ που άπλετα μας πρόσφεραν οι τρεις αγαπημένοι κριτές.

Η μία από τους δύο φιναλίστ του MasterChef 6 που διεκδικούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, είναι η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Η πρώτη φορά που είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την Καλλιόπη ήταν στις οντισιόν και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 6. Η ίδια, είχε συμμετάσχει ξανά στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι χωρίς να καταφέρει να λάβει την πολυπόθητη ποδιά. “Μέσα σε έναν χρόνο άλλαξαν πάρα πολλά και θέλω να το εξελίξω“, δήλωσε η ίδια. Και τα κατάφερε! Έφτασε επάξια στον τελικό αποδεικνύοντας στον εαυτό της πως είναι “ο ήρωας της ζωής της“.

Πλέον η Καλλιόπη Μπεζαντέ βρίσκεται στον τελικό μαζί με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και θέλει να γίνει η επόμενη Ελληνίδα “MasterChef“, αφιερώνοντας τη νίκη σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο που της έμαθε να μαγειρεύει και πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Καλλιόπη Μπεζαντέ: Η παίκτρια που μάγεψε με τις μαγειρικές τις ικανότητες και διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του MasterChef 6

  1. Η επιμένουσα νικά! Η Καλλιόπη Μπεζαντέ φέτος επανέρχεται δυναμικά και με πολλές περισσότερες γνώσεις.
  2. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Κέρδισε με το μαγειρικό της σπαθί και τη μεγάλη θέληση της μια θέση στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022.
  3. Έχει σπουδές στα χρηματικοοικονομικά.
  4. Η ψυχή της όμως ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
  5. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών.
  6. Κατάγεται από το νησί της Νάξου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2