Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που «έπεσαν» στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
Πανελλήνιες 2022: Δείτε πρώτοι τα θέματα που έπεσαν στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας!

Συνεχίζονται οι  Πανελλήνιες 2022 σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, με τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σχετικά με το μάθημα των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας
Είναι μάθημα ειδικότητας. Στις «Αρχές Βιολογικής Γεωργίας» εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ από τον τομέα «Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος».

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ.

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα στο μάθημα των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας που εξετάζονται σήμερα οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το neolaia.gr, σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ, σας παρουσιάζει τις ενδεικτικές απαντήσεις των θεμάτων και έναν σύντομο σχολιασμό τους για όλα τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2022.

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

Συγκεκριμένα, οι Πανελλήνιες 2022 για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) έχουν ήδη ξεκινήσει. Το πρόγραμμα των επόμενων μαθημάτων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ έχει ως εξής:

Πανελλήνιες 2022: Το πρώτόκολλο που ανακοίνωσε το ΥΠΑΙΘ

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι υποψήφιοι θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα χωρίς τη διενέργεια self test.

Τα μέλη των Επιτροπών Εξετάσεων θα είναι υπεύθυνα επίσης για να τηρηθούν οι αποστάσεις 1,5 μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους και για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Τώρα, όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει αν είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο να προβούν σε PCR ή rapid test μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση τους στις εκπαιδευτικές δομές.

Πανελλήνιες 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Πανελλήνιες και το 2022 στο neolaia.gr! Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την ύλη και το πρόγραμμα των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων, τις βάσεις εισαγωγής, το μηχανογραφικό, τον υπολογισμό των μορίων, αλλά και θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις! STAY TUNED στο neolaia.gr για να μαθαίνεις πρώτος/-η τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2022!

Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;