The Masked Singer: Οι detectives κατάλαβαν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Γορίλα
Ακόμα μία μάσκα αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στο «The Masked Singer».

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι συμμετέχοντες που κρύβονται πίσω από τις Μάσκες στο σόου του ΣΚΑΪ «The Masked Singer». Οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν να εξασφαλίσουν για ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή τους στο φαντασμαγορικό σόου.

Να σημειωθεί πως, πλέον, δε θα υπάρχουν προσθήκες από νέες Μάσκες και οι detectives θα προσπαθούν να εξιχνιάζουν το ποιος κρύβεται από αυτές που ήδη συμμετέχουν στο σόου.

Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου, οι τέσσερις detectives του «The Masked Singer»: ο Νίκος Μουτσινάς, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην προσπάθειά τους να κάνουν λίγο πιο εύκολο το έργο τους και να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις ευφάνταστες Μάσκες, έθεσαν στους διαγωνιζόμενους κάποια διλήμματα. Από τις απαντήσεις που έδωσαν προσπάθησαν να εκμαιεύσουν κάποια επιπλέον στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να «ξεσκεπάσουν» όσο περισσότερες συμμετέχοντες του «The Masked Singer».

Στο τέλος της βραδιάς κοινό και detectives ψήφισαν μέσω ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους Μάσκα. Αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έπρεπε να αποκαλυφθεί. Η Μάσκα με τις λιγότερες ψήφους ήταν αυτή του Γορίλα, που τελικά αποδείχθηκε πως από πίσω κρυβόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ωστόσο, αρκετοί από τους detectives το είχαν καταλάβει.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
28 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;