The Masked Singer: Το Ποπ Κορν έβγαλε τη μάσκα του και τους άφησε όλους άφωνους
Ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του Ποπ Κορν στο The Masked Singer;

Ακόμη ένα live του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά είδαμε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το live είχαμε την εμφάνιση ενός ακόμα συμμετέχοντα, αλλά και την αποκάλυψη ενός άλλου.

Όπως συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του σόου μεταμφιέσεων, έτσι και αυτή την φορά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η εμφάνιση του Αμφορέα έκανε εντυπωσιακή είσοδο και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Ενώ, για μια ακόμα φορά, η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη έπρεπε να εκμαιεύσουν στοιχεία από τις μάσκες που διαγωνίζονται στο The Masked Singer προκειμένου να μαντέψουν ποιοι καλλιτέχνες μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές.

Η νέα είσοδος του The Masked Singer, ο Αμφορέας ομολόγησε μέσα σε όλα:

«Είμαι ένας αμφορέας που κουβαλάει αρχαιοελληνικές ρίζες και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χαρίσματα και δεξιότητες σε διάφορους τομείς. Δεν πιστεύω να προσπαθείτε να μαντέψετε από τώρα ποιος είμαι; Μήπως να μιλήσω με προφορά ή να σας κάνω μιμήσεις;»

Στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer και οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές για αυτή την εβδομάδα. Τις λιγότερες ψήφους να συγκεντρώνει το Ποπ Κορν που κλήθηκε να αποκαλύψει το πρόσωπο του.

Όταν ήρθε, όμως, η στιγμή της αποκάλυψης κανείς δεν περίμενε το ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα. Στο τέλος του επεισοδίου μάθαμε πως το Ποπ Κορν ήταν τελικά ο Χρήστος Χολίδης. Η αποκάλυψη άφησε μβρόντητους τόσο τους τέσσερις detectives όσο και το τηλεοπτικό κοινό του σόου του ΣΚΑΪ.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
39'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
1'
25 - 23
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1