MasterChef 6: Τέλος η πρώτη ημέρα του ημιτελικού - Ποιος προηγείται
MasterChef 6: Όσα είδαμε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννου στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την Τρίτη (24/5) η τελική τετράδα μάζεψε δυνάμεις και «ρίχτηκε» στον αγώνα του πρώτου ημιτελικού. Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη, ο Νικήτας, ο Πάνος και η Ελπίδα διαγωνίστηκαν χθες Τετάρτη 25 Μαΐου σε δύο δοκιμασίες που αποτελούν τις πρώτες δοκιμασίες του πρώτου ημιτελικού.

Στόχος είναι οι παίκτες και οι παίκτριες να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, αφού φέτος οι φιναλίστ που θα προκριθούν και θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό θα είναι τρεις, ενώ ο τέταρτος ή η τέταρτη αποχωρεί μία «ανάσα» πριν τον τελικό. Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (25/5) οι παίκτες και οι παίκτριες πήραν μέρος αρχικά σε μία δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Οι 4 παίκτες και παίκτριες έπρεπε να αναγνωρίσουν 20 υλικά κομμένα σε κυβάκια μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Για κάθε σωστή μαντεψιά έπαιρναν μισό πόντο, ενώ μετά το τέλος της πρώτης δοκιμασίας η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Καλλιόπη και Παναγιώτης: 7,5 βαθμοί,
  • Ελπίδα: 7 βαθμοί
  • Νικήτας: 5,5 βαθμοί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στη συνέχεια η Καλλιόπη, ο Παναγιώτης, η Ελπίδα και ο Νικήτας διαγωνίστηκαν σε πιάτο αντιγραφής του σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Το πιάτο ήταν ένα αρκετά απαιτητικό γλυκό και μετά τη βαθμολογία της δεύτερης δοκιμασίας ο παίκτης που προηγείται είναι ο Παναγιώτης  με την τελική βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:

  • Παναγιώτης: 37,5 βαθμοί
  • Ελπίδα: 37 βαθμοί,
  • Καλλιόπη: 32,5 βαθμοί,
  • Νικήτας: 26,5 βαθμοί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;