MasterChef 6 - Γιάννος: Τα «καρφιά» για την Ελπίδα και το σχόλιό του για τον Μπόμπαινα
MasterChef 6: Η πρώτη συνέντευξη του Γιάννου μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (24/5) ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την τελική δυάδα αλλά και για τη νίκη. Έτσι σήμερα Τετάρτη (25/5) ο Γιάννος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Αρχικά, μιλώντας για τον χαρακτήρα του στο MasterChef είπε:

«Δεν είμαι άτομο που επηρεάζομαι. Ό,τι έχω να πω, το λέω. Δεν μιλάω πολύ, αλλά όταν έχω κάτι να πω, θα στο πω ευθέως».

Έπειτα, εξήγησε ότι αυτό που δεν του άρεσε στο MasterChef ήταν ο τρόπος, με τον οποίο γινόταν η κριτική.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο γινόταν η εκάστοτε κριτική. Το να υποτιμάμε, να ταπεινώνουμε και να βρίζουμε. Είναι τρία πράγματα που δεν μπορώ να ανεχτώ», δήλωσε ο Γιάννος Σδούγκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όσον αφορά την αποχώρησή του λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών είπε:

«Είμαι καλά. Βιώσαμε πολλά μέσα. Ωραίες στιγμές. Ο καθένας λυγίζει. Ήταν η δικιά μου στιγμή χθες. Ήξερα πως δεν είχα κάνει καλό πιάτο. Ήθελα να πάω πολύ γρήγορα, είχα στο μυαλό μου πολλές παρασκευές και στο τέλος αποσυντονίστηκα. Μπήκα στο MasterChef για να κάνω το κάτι παραπάνω. Στην οντισιόν όταν είχα πάει, ήταν η πρώτη φορά που είχα κάνει αυτό το πιάτο. Ήξερα πως κάτι δεν θα πάει καλά. Στο μυαλό μου όμως είχα στόχο να περάσω και να πάω στον τελικό.

Δεν έφυγα από τον στόχο μου. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Στόχος όλων ήταν ο τελικός. Από τότε που μπήκαμε έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Τα καλά λόγια των κριτών ήταν για μένα μια μεγάλη ικανοποίηση. Όταν τελειώσαμε τη μαγειρική είπα στον Πανούλη “έφυγα”. Ήξερα πως τελείωσε όλο αυτό και αυτό με έκανε να συγκινηθώ»  

Έπειτα, αναφέρθηκε και στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού MasterChef, τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς Μπόμπαινα.

«Δεν με επηρέασε ο Ταϊρίδης, αυτά που έβλεπα εγώ, τα βλέπανε κι άλλοι. Στην αρχή του παιχνιδιού, πριν την αποχώρησή του, είχαν βάλει όλοι τον Μπόμπαινα σε μια γωνία και τον “βαρούσαν” συνεχώς. Η συμπεριφορά του, μπορώ να πω ότι ήταν λάθος και το ξέρει και ο Δημήτρης αυτό. Όμως αυτά που έλεγε, για μένα ήταν σωστά», είπε όσον αφορά τον Μπόμπαινα.

Τέλος, ο Γιάννος αναφέρθηκε και στη συμπαίκτριά του, την Ελπίδα, υπογραμμίζοντας πως άλλα έλεγε μπροστά στις κάμερες και άλλα πίσω από αυτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
 1 
 2