MasterChef 6 - Ελπίδα: «Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω»
MasterChef 6 - Ελπίδα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη 31 Μαΐου ήταν το προτελευταίο της φετινής σεζόν και το κοινό παρακολούθησε την τελική τριάδα να μάχεται για να «μπει» στην τελική δυάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η πρώτη που κατάφερε να πάρει το «εισιτήριό» της ήταν η Καλλιόπη, ενώ Ελπίδα και Παναγιώτης «κονταροχτυπήθηκαν» στην τελική βαθμολογία με την Ελπίδα να είναι αυτή που τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμός τερματίζοντας τρίτη. Έτσι, η Ελπίδα βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (1/6) καλεσμένη στο «Breakfast@star», όπου μίλησε για την εμπειρία στο MasterChef 6.

Μιλώντας για την αποχώρησή της η Ελπίδα δήλωσε:

«Δε μου στοίχησε καθόλου που δεν έφτασα μέχρι το τέλος. Κουράστηκα αλήθεια. Έκανα μια φανταστική πορεία. Εμένα ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να το σηκώσω, στόχος ήταν να ξεθάψω όνειρά. Και το πέτυχα. Όταν είδα τα άλλα παιδιά, λέω “που πάς;”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που έζησα. Δεν χρειάζεται πάντα να φτάνουμε στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Όταν πήγα το πιάτο στον σεφ, κατάλαβα ότι είχα παραψήσει το αρνί. Μέσα στην πίεση αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα διαφορετικά. Είναι πολύ εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις μέσα σε ένα σπίτι. Πρέπει να πάρει το MasterChef η Καλλιόπη. Από εδώ και πέρα θα πάω στη Σαντορίνη στον σύζυγο. Δε θέλω να πάρω βιαστικές αποφάσεις, θέλω να κοιμηθώ».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;