MasterChef 6: Απόψε ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη μάχονται για το έπαθλο
MasterChef 6: Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης στην τελική ευθεία για τον τίτλο και το έπαθλο.

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη 31 Μαΐου ήταν το προτελευταίο της φετινής σεζόν και το κοινό παρακολούθησε την τελική τριάδα να μάχεται για να «μπει» στην τελική δυάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά από δύο αρκετά απαιτητικές δοκιμασίες η Καλλιόπη ήταν η παίκτρια με το καλύτερο πιάτο που πέρασε πρώτη στην τελευταία φάση του μεγάλου τελικού, ενώ ο Παναγιώτης και η Ελπίδα «κονταροχτυπήθηκαν» με την Ελπίδα να είναι η παίκτρια που τελικά αποχωρεί. Έτσι, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 είναι η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης που ετοιμάζονται να τα «δώσουν» όλα στον μεγάλο τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)


Στο trailer του επεισοδίου του MasterChef 6 που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης «ρίχνονται» στη μάχη για το έπαθλο. Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης θα βρεθούν σήμερα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μία άκρως απαιτητική δοκιμασία ενός πιάτου αντιραφής υψηλών γαστρονικών προδιαγραφών.

Οι δύο παίκτες θα αντιγράφουν πιάτα των δύο head Chef, που ηγούνται στο εστιατόριο «Delta» και αυτοί είναι ο Θάνος Φέσκος και ο Γιώργος Παπαζαχαρίας. Ο Θάνος Φέσκος και ο Γιώργος Παπαζαχαρίας, λοιπόν, έχουν ετοιμάσει έχουν ετοιμάσει δύο πιάτα που απαιτούν ψυχραιμία και συγκέντρωση, ενώ η συμβουλή που δίνουν στους διαγωνιζόμενους είναι «να το χαρούν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Φυσικά, το άγχος και η ένταση «κορυφώνονται» με τον χρόνο να «στενεύει» και τα πιάτα να αποτελούν την πιο δύσκολη πρόκληση για την Καλλιόπη και τον Παναγιώτη μέχρι στιγμής στο MasterChef 6.

Ποιος από τους δύο θα τα πάει καλύτερα και θα φτάσει πιο κοντά στη μεγάλη νίκη; Η απάντηση απόψε στι 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;