Μπόμπαινας: Η ανάρτηση για τη δυάδα του τελικού και το «καρφί» του στο Νικήτα
Η τελική δυάδα του MasterChef 6 είναι εδώ και ο Μπόμπαινας έκανε το δικό του σχόλιο στο Instagram!

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη 31 Μαΐου ήταν το προτελευταίο της φετινής σεζόν και το κοινό παρακολούθησε την τελική τριάδα να μάχεται για να «μπει» στην τελική δυάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά την αποχώρηση της Ελπίδας, η οποία τερμάτισε τρίτη, μάθαμε πως τα δύο άτομα που πήραν το «χρυσό» εισιτήριο του τελικού ήταν η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης. Φυσικά εκτός από το κοινό που παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία την πρώτη φάση του τελικού, το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες και παίκτριες που πέρασαν από το φετινό MasterChef.

Μάλιστα ο Μπόμπαινας, ίσως ο πιο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίκτης του MasterChef 6, δεν δίστασε να κάνει και μία ανάρτηση μόλις έμαθε την τελική δυάδα ρίχνοντας το δικό του «καρφί» στο Νικήτα, τον παίκτη από την Καλαμάτα που τερμάτισε τέταρτος, και με τον οποίο είχε ίσως τη μεγαλύυτερη κόντρα εντός διαγωνισμού.

Δείτε την ανάρτηση του Μπόμπαινα:

Εγώ είπα κάποτε σε ένα συμβούλιο σε κάποιον από την Καλαμάτα …..μην βιάζεσαι να λες για μπλούζα που θα γράφει το όνομα σου στους τελικούς….. Εύγε στη δυάδα του τελικού..άξιοι εύχομαι τα καλυτερα 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrios Tairidis (@dimitriostairidis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1