Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες νέες σειρές και ταινίες για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου είναι εδώ και με όλη αυτή τη ζεστή, τι καλύτερο από το να απολαύσεις μία ταινία σε ένα από τα θερινά της πόλης, ή να δεις μία καινούρια σειρά από το μπαλκόνι του σπιτιού σου. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες νέες σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις!

Ταινίες

Το Γεγονός

Η γαλλική ταινία που έφυγε με το Χρυσό Λιοντάρι από το περσινό Φεστιβάλ της Βενετίας είναι το απόλυτο must-watch της εβδομάδας. Η ταινία βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Annie Arnaud και ακολουθεί μία νεαρή γυναίκα στη Γαλλία της δεκαετίας του ‘60 που, ντροπιασμένη για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της, ψάχνει έναν παράνομο τρόπο για να την ξεφορτωθεί. Μία ταινία που αξίζει να τη δεις και θα σε κάνει να συζητήσεις γύρω από το θέμα της άμβλωσης. Μην το χάσεις!

Men

Η τρίτη κινηματογραφική σκηνοθετική απόπειρα του Alex Garland (έχει σκηνοθετήσει και μία σειρά το “Devs”) είναι ένα υπαρξιακό θρίλερ με πολλά ερωτήματα και ερωτηματικά. Ο Garland, τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως σκηνοθέτης, έχει επιλέξει να παντρεύει το sci-fi με υπαρξιακά, κοινωνικά και άλλα ερωτήματα. Το ίδιο κάνει και στη νέα του, τελείως διαφορετική ταινία. Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, η Χάρπερ αποσύρεται για λίγες εβδομάδες στην αγγλική εξοχή και σε μια απομονωμένη έπαυλη. Εκεί νιώθει ότι κάποιος την παρακολουθεί, ενώ οι κάτοικοι του χωριού τής συμπεριφέρονται ολοένα πιο παράξενα.

18

Ο Βασίλης Δουβλής σκηνοθετεί την ελληνική πρόταση για αυτή την εβδομάδα. Η καθημερινότητα μιας ομάδας μαθητών λυκείου στο Πέραμα, παγιδευμένης ανάμεσα στην οικονομική κρίση, τα οικογενειακά προβλήματα και την ανεξέλεγκτη ρατσιστική βία.

Σειρές

The Boys Season 3

Η τρίτη σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς με υπερήρωες που σατιρίζει και «σπάει» πλάκα με την κουλτούρα των υπερηρώων επιστρέφει για την πολυαναμενόμενη νέα της σεζόν μέσα από το Amazon Prime Video. Ο Jesen Ackles μπαίνει στη σειρά ως ένας νέος χαρακτήρας και περιμένουμε να δούμε πώς και πώς τη συνέχεια της ιστορίας.

Physical Season 2

Για αυτή την εβδομάδα το Apple TV+ μας χαρίζει τη δεύτερη σεζόν μίας από τις σειρές, που αξίζουν τον χρόνο σου. Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, η σειρά ακολουθεί τη Sheila Rubin (Rose Byrne) στο ταξίδι της για την ανακάλυψη του εαυτού της μέσω της αεροβικής.

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;