Χάρης Ρώμας - Ελένη Ράντου: Η «Κατακουζήνα» και η «γκαρσόνα» ποζάρουν μαζί 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου σε μία κοινή φωτογραφία που... «ξυπνάει» μνήμες από την εποχή που προβαλλόταν η αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι χωρίς αμφισβήτηση μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές με τους χαρακτήρες της να έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση.

Μάλιστα πολλοί και πολλές φαν της ίσως πιο cult σειράς της ελληνικής τηλεόρασης θέλουν διακαώς ένα reunion για τη σειρά, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα συμβεί. Έτσι, η «Κατακουζήνα» που υποδυόταν ο Χάρης Ρώμας και η «γκαρσόνα» που υποδυόταν η Ελένη Ράντου φωτογραφήθηκαν μαζί μετά από 22 χρόνια που η σειρά έριξε «αυλαία».

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» στο Instagram με τους φαν να τονίζουν την αγάπη τους και την επιθυμία τους να επιστρέψει η σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας που δημοσίευσε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους τα εξής: «Πώς σας φαίνεται αυτό το ζευγαράκι 23 years after?».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;