Ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία: Η μεγάλη μάχη με τη Μαρσέιγ απόψε στην Τούμπα
ΠΑΟΚ: Ιστορική στιγμή για το σωματείο της Τούμπας. Τι ώρα είναι το παιχνίδι και ποιο κανάλι το δείχνει

Ο ΠΑΟΚ ζει μια από τις πιο ιστορικές στιγμές του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς βρίσκεται στα προημιτελικά της νεοσύστατης και τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, το Conference League. Μάλιστα, διεκδικεί απόψε στο γήπεδο της Τούμπας την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την Ολυμπίκ Μαρσέιγ, που έχει βέβαια προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς, στο Βελοντρόμ.

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν δύο συνεχόμενες ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα, οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου και το πολεμικό κλίμα στη Θεσσαλονίκη ανάγκασαν τους Μασσαλούς φιλάθλους να ακυρώσουν το ταξίδι τους στην πόλη της Μακεδονίας, με την UEFA πάντως να μην έχει αποφασίσει κάποια τιμωρία για τα επεισόδια.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά. Αν τα καταφέρει θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να βρεθεί δηλαδή στους “4” ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσής.

Ο ιστορικός προημιτελικός ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ θα ξεκινήσει στις 22:00 στην Τούμπα και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2.

ΠΑΟΚ: Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές από τον Λουτσέσκου

Με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο στο Βελοντρόμ, όπου και ήρθε το γκολ – ελπίδας από τον Ελ Καντουρί, ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα σχέδια του για την αποψινή ρεβάνς, βασιζόμενος στην παρουσία των 29.000 φιλάθλων του “Δικεφάλου” του Βορρά που θα δημιουργήσουν μια “κόλαση” για τους Μασσαλούς, ελπίζουμε βέβαια σε φίλαθλα πλαίσια.

Όσον αφορά την αρχική σύνθεση, μπροστά από τον Πασχαλάκη αναμένεται η ίδια αμυντική τετράδα. Με τους Βιερίνια και Λύρατζη στα δυο άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Ίνγκασον στο δίδυμο των σέντερ μπακ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ελ Καντουρί θα πάρει φανέλα βασικού, έχοντας τους Κούρτιτς και Αουγκούστο λίγο πιο πίσω. Θα μείνει, δηλαδή, στον πάγκο αυτή τη φορά ο Τσιγγάρας, εκτός απρόοπτου.

Στα δύο “φτερά” της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Μπίσεσβαρ, ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε τον Μιτρίτα στη θέση του Σουριναμέζου. “Αιχμή του δόρατος” στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Τσούμπα Άκπομ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;