Κώστας Τσιμίκας: MVP στο ματς με την Μπενφίκα - Στα ημιτελικά του Champions Leauge η Λίβερπουλ
Κώστας Τσιμίκας: Μοίρασε σε 2 ασίστ και έδωσε την πρόκριση στη Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στο Amfield. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των «Reds» και παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος, αποδεικνύοντας πως ταβάνι στα όνειρά του είναι μόνο ο ουρανός.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από τα φυτώρια της ομάδας του Πειραιά, μπορεί να αγωνίζεται στη θέση ενός εκ των καλύτερων αριστερών μπακ στον κόσμο, του Ρόμπερτσον, αλλά έχει καταφέρει να γίνει ένα σημαντικό γρανάζι στην πολυμηχανή του Γιούργκεν Κλοπ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Μάλιστα, στο χθεσινό ματς με την Μπενφίκα, στο Amfield, που έληξε ισοπαλία με σκορ 3-3, μοίρασε 2 ασίστ και αναδείχθηκε ως MPV, όπως ανακοίνωσε η UEFA, για τη δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Champions League, στέλνοντας την ομάδα του Merseyside στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ, που απέκλεισε την Μπάγερν, με ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21)

“Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και είχε φανταστική συνεισφορά στην επίθεση της Λίβερπουλ, που συνοψίζεται στις δύο καταπληκτικές ασίστ” δήλωσε ο τεχνικός παρατηρητής της UEFA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Champions League (@championsleague)

Ο “Τσίμι” δημιούργησε τα 2 από τα 3 γκολ της ομάδας του και μάλιστα από στημένες φάσεις. Στο 21ο λεπτό ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κονατέ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, αμέσως έσπευσε να αγκαλιάσει τον σκόρερ της Λίβερπουλ, φωνάζοντάς του “στο είπα, στο είπα”.

Ο Τσιμίκας έφτιαξε και το τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα, με αριστοτεχνικό τρόπο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα συστημένη στα πόδια του Φιρμίνο, ο οποίος σκόραρε το 3-1.

Ο Έλληνας μπακ ήταν αρκετά ενεργός στο παιχνίδι των Reds. Πέρα από τις δύο αυτές ασίστ, είχε 103 ενέργειες με την μπάλα, 56/65 πάσες και 10/14 μονομαχίες στην κορυφαία βραδιά της καριέρας του.

Τα φανταστικά στατιστικά του Τσιμίκα

  • 103 ενέργειες με την μπάλα
  • 2 ασίστ
  • 4 key passes
  • 56/65 πάσες (86%)
  • 2/4 ντρίμπλες
  • 4/15 σέντρες
  • 10/14 μονομαχίες
  • 3/6 μακρινές μπαλιές
  • 5 κερδισμένα φάουλ

Το ζευγάρια Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και το Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Στάδιο Μετροπολιτάνο, ενώ η Τσέλσι πήγε να κάνει την έκπληξη στο Μπερνμπέου, αλλά στην παράταση μίλησε και πάλι ο Καρίμ Μπενζεμά. Η “Βασίλισσα” έχασε με 2-3 από του Λονδρέζους, αλλά πήρε την πρόκριση στους “4” της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής, διοργάνωσης, λόγω της νίκης με καλύτερο σκορ στο πρώτο ματς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;