«Deadpool 3»: Αποκαλύφθηκε ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds
Είναι επίσημο! Αυτός θα είναι ο σκηνοθέτης του «Deadpool 3».

Όταν η Disney αγόρασε τη 20th Century Fox, οι φανς είχαν ενθουσιαστεί με την προοπτική να δούμε τους αγαπημένους μας μεταλλαγμένους στο MCU, αλλά και τον Deadpool του Ryan Reynolds. Και, ενώ, δε ξέρουμε πότε θα δούμε τους X-Men ξανά στην μεγάλη οθόνη, φαίνεται πως το «Deadpool 3» θα βγει σύντομα στις αίθουσες.

Και πώς το ξέρουμε; Αφού ανακοινώθηκε επίσημα ο σκηνοθέτης της τρίτης περιπέτειας του αγαπημένου χαρακτήρα των φανς!

Ο Shawn Levy, που έχει σκηνοθετήσει επεισόδια του «Stranger Things», αλλά και την blockbuster επιτυχία με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Ryan Reynolds, «Free Guy», αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας του «Deadpool 3». Οπότε θα δούμε σύντομα την τρίτη περιπέτεια του γνωστού χαρακτήρα των κόμικ.

Αυτή θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη συνεργασία του διδύμου Reynolds-Levy, μετά την επιτυχία του «Free Guy» αλλά και το πρόσφατο «The Adam Project», που είναι διαθέσιμο στο Netflix και έχει λάβει θετικές κριτικές.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της τρίτης αυτής ταινίες του Deadpool, o Ryan Reynolds έδωσε μία επική απάντηση μέσα από τα social media του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως η τρίτη ταινία της τριλογίας του με τον Shawn Levy θα έχει περισσότερα… μαχαιρώματα.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;