Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε ότι έχει έτοιμο το σενάριο για το
Ο Ryan Reynolds μίλησε για το "Deadpool 3" και αποκάλυψε πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Μετά την εξαγορά της 2oth Century Fox από την Disney, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με τα μεγάλα franchise του γνωστού στούντιο. Μέσα από τη Fox έχουμε δει να κυκλοφορούν κλασσικές ταινίες όπως τα “Alien”, “Terminator”, αλλά και νέα franchises όπως τo “X-men” και το “Deadpool“. Και, ενώ, γνωρίζουμε ότι, αργά ή γρήγορα, οι αγαπημένοι μας μεταλλαγμένοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στο MCU, δε γνωρίζαμε τι θα γίνει με τον “Deadpool”!

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο Ryan Reynolds θα συνεχίσει να υποδύεται τον αγαπημένο μας χαρακτήρα σε μία τρίτη ταινία, που το σενάριο της είναι έτοιμο. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Collider δήλωσε πως διασκέδασε πολύ γράφοντας το “Deadpool 3” και παραδέχτηκε ότι είναι πιθανό η ταινία να γυριστεί μέσα στην επόμενη χρονιά

Ο 44χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το έργο βρίσκεται επί του παρόντος σε “αρκετά καλή κατάσταση”, οπότε είναι πιθανό να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για τα γυρίσματα της ταινίας:

“Το ποσοστό πιθανότητας; Δεν γνωρίζω. ακριβώς. Θα έλεγα ότι είναι 50/50 ίσως; Μισό λεπτό τι μήνα έχουμε; Αύγουστο; Του χρόνου, ε; Μάλλον αρκετά καλό ποσοστό υπάρχει (τελικά). Θα έλεγα 70%.”

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “Free Guy”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες, εργάζεται πάνω στο σενάριο με τις σεναριογράφους του «Bob’s Burgers», τις αδερφές Molyneux, τη Lizzie Molyneux-Loeglin και την Wendy Molyneux, και όπως λέει είναι απίστευτα ταλαντούχες και έξυπνες. Όμως, φαίνεται ότι το συγγραφικό team της νέας ταινίας του “Deadpool” θα έχει ακόμα ένα κρυφό όπλο…

Την Blake Lively

Μιλώντας στο SiriusXM με τον Jess Cagle, ο Reynolds αποκάλυψε ότι στο σενάριο της νέας ταινίας έχει συμβάλει και η σύζυγός του και ηθοποιός, Blake Lively. Όπως είπε ο ίδιος:

“Η [Blake] είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, πολυφαινόμενο είδος ανθρώπου σε αυτό το, ξέρετε, περίεργο burgoo [είδος φαγητού] της βιομηχανίας ψυχαγωγίας που δουλεύουμε.

Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool. Η Blake πήγαινε μέσα, έπιανε το πληκτρολόγιο και (έλεγε): “Τι γίνεται με αυτό;. Και ξέρετε, είναι αστείο. Δεν ξέρω. Ίσως είναι επειδή υπάρχει, υπάρχει εγγενής σεξισμός στη δουλειά. Θα το πω πολλές φορές: Αυτή το έγραψε αυτό. Η Μπλέικ ήθελε να το γράψει αυτό όχι εγώ.”

Ας ελπίσουμε ότι η Marvel θα επιτρέψει στον Reynolds να χρησιμοποιήσει το μοναδικό και, λίγο, ακραίο χιούμορ που είδαμε στις προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστεί τον γνωστό χαρακτήρα των κόμικ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;