Η Blake Lively άφησε την 4χρονη κόρη της να την ντύσει και τα αποτελέσματα είναι... μοναδικά
Όταν αφήνεις την 4χρονη κόρη σου να σε ντύσει, τα αποτελέσματα, σίγουρα, θα είναι, κάπως... μοναδικά!

Ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που αγαπάμε να ακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Ryan Reynolds και η Blake Lively. Το ζευγάρι, που έχει δύο παιδάκια, ξέρει να αυτοσαρκάζεται και να δείχνει την πιο ανθρώπινη πλευρά του να είσαι παντρεμένος με παιδιά. Έτσι, το τελευταίο story που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι κάτι που πρέπει να δεις και, σίγουρα, έχουν ζήσει όλες οι μητέρες στον κόσμο.

Στο εν λόγω story, βλέπουμε την Blake Lively ντυμένη με ένα total pink σύνολο. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να φοράει μία floral φούστα, ένα ροζ φούτερ με glitter και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Είναι ένα… αρκετά διαφορετικό look από αυτά που μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις της, αλλά δε το δώσαμε και πολύ σημασία, μέχρι που διαβάσαμε τη λεζάντα που ακολουθούσε…

Τα ρούχα τα επέλεξε η 4χρονη κόρη της. Τώρα, μπορείς να ταυτιστείς ελεύθερα, καθώς, σίγουρα, υπάρχουν φωτογραφίες σου που να έχεις ντύσει τη μητέρα σου, ή να την έχεις βάψει, είτε να έχεις φορέσει εσύ τα ρούχα της μητέρας σου.

Η Lively έγραψε στη φωτογραφία:

“Όταν προσπαθείς να ντύσεις το τετράχρονο παιδί σου, αλλά επιμένει να σε ντύσει εκείνο… στις 5 το πρωί”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;