Διάσημα ζευγάρια που τα ξαναβρήκαν και ζουν (πλέον) ευτυχισμένα
Ποιος είπε ότι όταν χωρίσεις με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να τα βρεις ξανά και, πλέον, η σχέση σας είναι τελείως διαφορετική; Απόδειξη, αυτά τα διάσημα ζευγάρια.

Τις περισσότερες φορές μετά από έναν χωρισμό, δε θέλεις να δεις ποτέ ξανά το άτομο αυτό. Τον διαγράφεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνεις μπλογκ τον αριθμό του, γενικότερα, κάνεις ακραία πράγματα που, ίσως, αργότερα να μετανιώσεις. Άλλες φορές, μπορείς να έχεις κολλήσει με τον πρώην και να μην ακούς την κολλητή που προσπαθεί να σε κάνει να τον ξεχάσεις και να ξεκολλήσεις. Βέβαια, οι ιστορίες αυτών των διάσημων ζευγαριών δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε…

Βλέπεις, όλα τα παρακάτω ζευγάρια είχαν χωρίσει και τα βρήκαν ξανά. Πλέον, τα περισσότερα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και εμείς ακόμα μπαίνουμε κρυφά στο προφίλ του πρώην για να δούμε αν έχει βρει κοπέλα…

Jennifer Lopez & Ben Affleck

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FAMOSOS EXTREMOS. BENDICIONES (@famosas_extremas)

Οι δύο τους είχαν φτάσει ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν ΤΟ ζευγάρι των 2000s και, τελικά, χώρισαν το 2004. Πλέον, είναι και πάλι μαζί και, όπως λένε πηγές κοντά στο ζευγάρι “είναι αχώριστοι και πηγαίνει πολύ καλά”.

Gigi Hadid & Zayn Malik

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Πλέον, έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 και, γρήγορα, έγινε σοβαρή. Όμως, αποφάσισαν να σταματήσουν να βλέπονται για ένα χρονικό διάστημα. Τελικά, τον Ιούνιο του 2016, αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους!

Justin Timberlake & Jessica Biel

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων του Timberlake. Μετά από ένα χρόνο σχέσης, το 2011, αποφάσισαν από κοινού να κάνουν ένα διάλειμμα. Είχαν αποφασίσει από κοινού ότι ήταν καιρός για να συνεχίσουν παρακάτω. Όμως, μετά από περίπου ένα χρόνο, ο Timberlake αποκάλυψε ότι η Biel ήταν το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής του και της έκανε πρόταση γάμου.

Kristen Bell & Dax Shepard

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell)

Οι δύο τους είναι μαζί για πάνω από 12 χρόνια. Αν θέλεις μας πιστεύεις, αλλά μετά από τρεις μήνες σχέσης, η Bell αποφάσισε να χωρίσουν για να βγαίνει και με άλλους. Λίγους μήνες αργότερα, κατάλαβε ότι έκανε λάθος και ζήτησε επανένωση. Ο Dax επέστρεψε λίγες ημέρες μετά στην αγκαλιά της.

Adam Levine & Behati Prinsloo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Levine (@adamlevine)

Ένα από τα πιο ζηλευτά διάσημα ζευγάρια με δύο παιδάκια, δεν ήταν έτσι από την αρχή. Πρώτη φορά τους είδαμε μαζί τον Ιούνιο του 2012 διακοπές στην Χαβάη. Όμως, η Prinsloo δεν ήταν αφοσιωμένη στη σχέση και υπήρχαν πολλές στιγμές χωρισμού και επανένωσης. Μετά από λίγο καιρός, άλλαξαν γνώμη και κατέληξαν να είναι παντρεμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;