Η σκηνοθέτις του
Τελικά τα φινάλε του "Loki" και του "WandaVision" έχουν κάποια σύνδεση;

Η τέταρτη φάση του MCU ξεκίνησε δυναμικά με το “WandaVision” και ο πρώτος κύκλος του “Loki” άλλαξε τα πάντα σε σχέση με το timeline και άνοιξε την πόρτα για το Multiverse. Κάποιοι φανς του MCU είδαν ότι τα φινάλε των δύο σειρών συγχρονίζονται απόλυτα και, μάλιστα, η στιγμή που ο “He Who Remains” λέει ότι περάσαμε το όριο, συμπίπτει ακριβώς με τη στιγμή που παρατηρείται η αύξηση στις δυνάμεις της Wanda. Τώρα, όμως, έχουμε την επίσημη απάντηση για το αν αυτό ισχύει.

Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης εμφάνισης της σκηνοθέτι του “Loki”, Kate Herron, στο κανάλι SUPES στο YouTube, ήρθε η απάντηση στη θεωρία των φανς του MCU. H Kate Herron κατέρριψε τη θεωρία αυτή και διευκρίνισε ότι τη στιγμή που το “WandaVision” έκανε πρεμιέρα στο Disney+, η σειρά “Loki” είχε, ήδη, ξεκινήσει γυρίσματα. Αυτό επιβεβαιώνει ότι η «σύνδεση» δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή σύμπτωση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Kate Herron:

“Ήταν σίγουρα τυχαίο από την πλευρά μας. Βρισκόμασταν στο post [παραγωγή] βασικά όταν η “WandaVision” έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση, οπότε νομίζω ότι είναι πιθανώς τυχαίο. Δεν θα ήθελα να καταρρίψω κάποιες θεωρίες, είναι διασκεδαστικό.”

Ωστόσο, εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο Kevin Feige τα είχε όλα προσχεδιασμένα και δεν είναι καθόλου τυχαίος αυτός ο συγχρονισμός των δύο φινάλε… fingers crossed!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;