Το φινάλε του
Ένας χρήστης στο YouTube συγχρόνισε τα τελευταία επεισόδια του "WandaVision" και του "Loki" και μας έδειξε κάποιες λεπτομέρειες που αλλάζουν τα πάντα στο MCU!

Η Phase 4 του MCU έχει ξεκινήσει με τις καινούριες σειρές που βλέπουμε μέσα από το Disney+ και, πρόσφατα, με την κυκλοφορία της Black Widow στα σινεμά. Από ότι φαίνεται, ο Kevin Feige ετοιμάζει διάφορα για τη νέα φάση αυτή του επιτυχημένου franchise και ένα από αυτά είναι το Multiverse.

Το Multiverse έκανε την εμφάνισή του στο τέλος του 1ου κύκλου τουLoki και, το ανατρεπτικό αυτό φινάλε, μας ετοιμάζει για το τι θα γίνει στις ταινίες “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” και “Spider-Man: No Way Home”, αλλά και τη σειρά κινουμένων σχεδίων “What If…?”. Οι θαυμαστές της Marvel και του MCU, όμως, περίμεναν ότι η Wanda ήταν αυτή που θα προκαλούσε το Multiverse.

Το τέλος της Wandavision, όμως, δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμεναν οι θαυμαστές της σειράς ταινιών. Στη σειρά, που κατάφερε να αποσπάσει και πολλές υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy 2021, βλέπουμε πώς διαχειρίστηκε τη θλίψη της για τον χαμό του Vision μετά τα γεγονότα του “Avengers: Infinity War” η Wanda. Η σειρά μέσα από μία διαφορετική οπτική ματιά, μας μεταφέρει μέσα στο πένθος μία από τις πιο δυνατές Avenger και το τέλος της μίνι σειράς είναι μία γροθιά στο στομάχι. Όμως, η Wanda δε φαίνεται να ευθύνεται για το Multiverse.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, όμως, δίνει ένα διαφορετικό φως στο τέλος του “Wandavision”!

Ένας χρήστης στο YouTube συγχρόνισε τα φινάλε του 1ου κύκλου της σειράς “Loki” και του φινάλε του “Wandavision”. Μάλιστα, τα δύο φινάλε φαίνονται να συγχρονίζονται απόλυτα και έχουν γεμίσει με απορίες και θεωρίες τους φανς του MCU.

Ένας χρήστης του Youtube με το όνομα, Batman,  δημοσίευσε ένα βίντεο αντιπαραθέτοντας τη στιγμή που η Wanda νίκησε την Agatha με μια στιγμή στο φινάλε του “Loki” κατά τη διάρκεια της τεταμένης συνομιλίας με τον He Who Remains. Καθώς, η Wanda μετατρέπεται σε Scarlet Witch αφού πήρε τη δύναμη της Agatha από το σώμα της, ο He Who Remains φαίνεται να κοιτάζει τριγύρω, σχεδόν σαν να ακούει τις κραυγές της Agatha. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jonathan Majors λέει χαρακτηριστικά:

“Μόλις περάσαμε το κατώφλι”

Εκείνη τη στιγμή, Wanda μεταμορφώνεται στη Scarlet Witch. Όταν η Wanda χρησιμοποιεί λίγο Chaos Magic στο χέρι της, ακούγεται μία βροντή στο “Loki”. Τέλος, καθώς η Agatha πέφτει στο έδαφος, βλέπουμε τον He Who Remains ρίχνει ένα είδος φιγούρας στο γραφείο του ταυτόχρονα, που μοιάζει λίγο στην Agatha.

Δες το σχετικό βίντεο, που θα αλλάξει τον τρόπο που είδες το φινάλε του “Wandavision”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;