Κάτι πολύ εντυπωσιακό ετοιμάζει η Marvel για την τρίτη ταινία του Spider-Man
Ο Kevin Feige θα φέρει στην τρίτη ταινία του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland κάποια γνώριμα πρόσωπα!

Το 2020 μπορεί να μην είχε καμία καινούρια ταινία από το MCU, όμως, το μέλλον ενός από τα μεγαλύτερα franchises στον κόσμο προβλέπεται άκρως συναρπαστικό. Μάλιστα, ο Kevin Feige, ο γνωστός παραγωγός πίσω από τις ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, ετοιμάζει κάτι που μας έχει ενθουσιάσει για το Spider-Man 3.

Η αρχή θα γίνει με τη νέα σειρά που θα προβληθεί στο Disney+ με τίτλο “WandaVision”. Η σειρά αυτή με πρωταγωνίστρια την Wanda θα έχει τεράστιες επιπτώσεις για το κινηματογραφικό μέλλον του MCU και το τι θα ακολουθήσει θα το δούμε σε δύο ταινίες, στα Spider-Man 3 και Doctor Strange: Into the Multiverse of Madness.

Όλα αυτά τα ανακοίνωσε ο Kevin Feige στην ημέρα επενδυτών της Disney. Όμως, ο γνωστός παραγωγός δεν είπε πολλά περισσότερα, αλλά οι φανς της Marvel έχουν αρχίσει να συνδέουν τα κομμάτια του παζλ και μπορούμε να πούμε ότι αυτό που θα γίνει στο Spider-Man 3 δεν έχει προηγούμενο!

Όπως όλα δείχνουν, μετά τον χαμό του Vision από τα χέρια του Thanos, η Wanda θα αρχίσει να χάνει τα λογικά της και θα προκαλέσει ένα ρήγμα στο Multiverse. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα στην τρίτη κινηματογραφική περιπέτεια του Tom Holland, ως Spider-Man, να δούμε και κάποιους ηθοποιούς που κάπου έχουμε δει ξανά στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Illuminerdi τόσο ο Willem Dafoe όσο και ο Τόμας Χέιντεν Τσερτς θα εμφανιστούν στην ταινία ως Green Goblin και Sandman. Τελευταία φορά τους είχαμε δει στην επιτυχημένη τριλογία του σκηνοθέτη Sam Raimi. Όσο οι δύο ηθοποιοί διαπραγματεύονται για τα συμβόλαιά τους, έχει γίνει γνωστό ότι τόσο ο Jamie Foxx (Electro), όσο και ο Alfred Molina (Doc Octopus) θα εμφανιστούν στη νέα ταινία.

Οπότε, ο Feige ετοιμάζεται να φέρει στην ίδια ταινία όλες τις εκδοχές του ανθρώπου αράχνη που έχουμε δει μέχρι σήμερα και οι φανς ελπίζουν να δουν και τους Toby Maguire και Andrew Garfield να φορούν για άλλη μία φορά τη στολή του υπερήρωα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που αν πετύχει θα μας κάνει να λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τον Feige.

Οι επόμενοι μήνες και εβδομάδες θα έχουν πολλά νέα από το ποιοι θα εμφανιστούν στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1