Είναι επίσημο! Ο Spider-Man επιστρέφει στο MCU!
Μπορείς να ηρεμήσεις! Ο Spider-Man θα επιστρέψει στο MCU για δύο (τουλάχιστον) ταινίες!

Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί ότι η Sony και η Disney δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία για το μέλλον του Spider-Man στο MCU. Μάλιστα, είχε ανακοινωθεί ότι ο άνθρωπος αράχνη δε θα συνέχιζε τις περιπέτειες του στο MCU. Όμως, φαίνεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο κάτι άλλαξε!

Θαυμαστές και φίλου του MCU και του Spider-Man μπορείτε να βγάλετε μία ανάσα ανακούφισης! Ο άνθρωπος αράχνης επιστρέφει στο MCU για δύο ταινίες!

Την Παρασκευή, το Deadine ανακοίνωσε ότι τα δύο στούντιο παραγωγής έφτασαν σε συμφωνία. Με βάση τη νέα αυτή συμφωνία ο Spider-Man θα παραμείνει για, τουλάχιστον, άλλες δύο ακόμα ταινίες στο MCU. Η είδηση προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους φαν του δημοφιλούς ήρωα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εμφάνιση του Spider-Man στο MCU θα είναι σε μία δική του ταινία, που θα συνεχίσει από το cliffhanger που μας άφησε το Spider-Man: Far From Home, και μία ταινία Avengers. Την παραγωγή θα αναλάβει ο Kevin Feige μαζί με την Amy Pascal της Sony Pictures. Μάλιστα, η επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο αράχνη θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου του 2021. Ενώ, η νέα ταινία των Avengers δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα.

Λέτε να δούμε και μία ακόμη συμφωνία που θα επεκτείνει και άλλο την παρουσία του αγαπημένου ήρωα στο MCU;

Ο επικεφαλής των Marvel Studios στην επίσημη δήλωση που έκανε τόνισε:

“Είμαι κατενθουσιασμένος που το ταξίδι του Spidey στο MCU θα συνεχιστεί και εγώ και όλοι μας στη Marvel Studios είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό. Ο Spider-Man είναι ένας παντοδύναμος χαρακτήρας που η ιστορία του έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες και τα κοινά του κόσμου. Επίσης, αποτελεί τον μοναδικό ήρωα με την υπερδύναμη να συμμετέχει στα κινηματογραφικά σύμπαντα. Επομένως όσο η Sony συνεχίσει να αναπτύσσει το δικό της Spidey-verse ποτέ δεν ξέρετε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το μέλλον.”

Μετά την ανακοίνωση αυτή, ήρθε και η αντίδραση του Tom Holland. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να συνεχίσει ως μέρος του MCU και, τώρα, είπε να δείξει τον ενθουσιασμό του με μία ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα, η ατάκα του Tom Holland ήταν από την ταινία “Ο Λύκος της Wall Street” και έγινε αμέσως viral. Στη σκηνή ο Leonardo DiCaprio λέει:

“I’m not leaving. I’m not leaving. I’m not f**ing leaving”

Και σίγουρα τόσος ήταν και ο ενθουσιασμός του κινηματογραφικού Spider-Man! Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013) στις

Δες επίσης: Το Twitter πήρε φωτιά μετά την ανακοίνωση ότι ο Spider-Man δε θα συνεχίσει να είναι στο MCU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1