Chadwick Boseman: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 χρονών ο "Black Panther", Chadwick Boseman.

Μία είδηση που ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, ήταν αυτή του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Chadwick Boseman. Ο 43χρονος ηθοποιός έγινε ευρεία γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως T’ Challa στην κινηματογραφική επιτυχία της Marvel, “Black Panther“. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανακοίνωση αυτή, η οικογένειά του γνωστού ηθοποιού ενημέρωνε τους ακολούθους ότι ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί εδώ και χρόνια με καρκίνο του παχέος εντέρου, και έδινε μάχη με την ασθένεια, γυρίζοντας παράλληλα μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του. Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

“Με απύθμενο πόνο σας επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Chadwick Boseman.⁣ Είχε διαγνωστεί με καρκίνο τρίτου σταδίου το 2016 και πάλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς ο καρκίνος εξελίχθηκε στο τέταρτο στάδιο. Ένας πραγματικός μαχητής, ο Chadwick τα υπέμεινε όλα και σας προσέφερε πολλά από τα φιλμ που αγαπήσατε τόσο πολύ. Το “Marshall” το “Da 5 Bloods”, το “Ma Rainey’s Black Bottom” και πολλά άλλα, γυρίστηκαν στα μεσοδιαστήματα αναρίθμητων χειρουργείων και χημειοθεραπειών.

Ήταν τιμή που στην καριέρα του ενσάρκωσε τον βασιλιά T’Challa στον Μαύρο Πάνθηρα. Πέθανε σπίτι του, με την σύζυγό του και την οικογένειά του στο πλευρό του. Η οικογένεια σας ευχαριστεί για την αγάπη και τις προσευχές σας και σας παρακαλεί να εξακολουθήσετε να σέβεστε την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτή της δύσκολης περιόδου.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chadwick Boseman (@chadwickboseman) στις

Ο Chadwick Boseman μέσα σε λίγα χρόνια καριέρας είχε αποδείξει ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα του Hollywood που θα έπρεπε να παρακολουθούμε. Οι ερμηνείες του ήταν πολύ διαφορετικές η μία από την άλλη και οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί, εμβληματική. Το 2013 είχε υποδυθεί τον πρώτο μαύρο παίκτη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του μπέιζμπολ, τον Τζάκι Ρόμπινσον, στην ταινία “42”, ενώ, το 2014 ενσάρκωσε τον τραγουδιστή της σολ μουσικής, Τζέιμς Μπράουν στο “Get On Up”. Η παγκόσμια αναγνώριση, όμως, ήρθε μέσα από τη συμμετοχή του στην επική περιπέτεια της Marvel, “Black Panther”, το 2018, καθώς και στις ταινίες των “Avengers” που ακολούθησαν. Μία από τις τελευταίες του ταινίες που έχει συγκεντρώσει και διθυραμβικές κριτικές τόσο για την ερμηνεία του όσο και σαν ταινία είναι το “Da 5 Bloods” του Spike Lee, που μπορείς να το παρακολουθήσεις στο Netflix.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και οδύνη τόσο στην κοινότητά των Αφροαμερικάνων όσο και στο Hollywood. Ο ακτιβιστής Martin Luther King ο Γ’, μεγαλύτερος γιος του Dr. Martin Luther King Jr., έγραψε τα εξής για τον ηθοποιό:

“Έδωσε ζωή στην Ιστορία, στη μεγάλη οθόνη με το ενσαρκώσει επιφανείς μαύρους, πρωτοπόρους και ηγετικές μορφές.”

Η Oprah Winfrey έγραψε για αυτόν σε ανάρτησή της Twitter ότι ήταν μία:

“Ευγενική, χαρισματική ψυχή,

Μας έδειξε όλο αυτό το μεγαλείο μεταξύ χειρουργείων και χημειοθεραπείας. Το θάρρος, τη δύναμη που χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Αυτό ήταν το πρόσωπο της αξιοπρέπειας.”

Μερικοί από τους συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες της Marvel εξέφρασαν την οδύνη τους για τον χαμό του ChadWick Boseman. Ο Chris Hemsworth έγραψε για τον ηθοποιό:

“Θα μου λείψεις φίλε. Μου ράγισε η καρδιά.

Ένας από τους πιο καλόκαρδους και αυθεντικούς ανθρώπους που γνώρισα. Στέλνω την αγάπη και την υποστήριξή μου σε όλη την οικογένεια. Αναπαύσου εν ειρήνη.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gonna miss you mate. Absolutely heartbreaking. One of the kindest most genuine people I’ve met. Sending love and support to all the family xo RIP @chadwickboseman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

Ενώ, ο Mark Ruffalo, ο γνωστός σε όλους μας Hulk, σε ανάρτησή του σημείωσε:

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι τραγωδίες που συσσωρεύονται φέτος έγιναν ακόμα πιο έκδηλες από την απώλεια του Chadwick Boseman.

Τι άνθρωπος. Τι τεράστιο ταλέντο. Αδελφέ, ήσουν ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών, και το μεγαλείο σου ήταν μόλις στην αρχή του. Σε αγαπώ άρχοντα. Αναπαύσου με δύναμη, Βασιλιά.”

Η Marvel ανέβασε στον λογαριασμό της μια αφίσα του Black Panther γράφοντας:

“Οι καρδιές μας ράγισαν, η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του Chadwick Boseman. Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη.”

Ενώ και η DC Comics, η “αντίπαλη” εταιρεία στον χώρο των κόμικς, έκανε μία ανάρτηση για τον πρόωρο χαμό του γνωστού ηθοποιού στην οποία έγραφε:

“Για έναν ήρωα που υπερβαίνει τα σύμπαντα. Αναπαύσου στη Δύναμη, Chadwick.”

Δες ακόμα: Ποιος ήρωας της Marvel σε αντιπροσωπεύει περισσότερο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;