Kit Harington: Αυτός είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί στο MCU!
O Kit Harington μπαίνει και επίσημα στο MCU μετά το Game of Thrones!

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το D23 Expo. Είναι ένα event όπου η Disney παρουσιάζει όλα αυτά που ετοιμάζει τον επόμενο χρόνο. Από ταινίες, σειρές, μέχρι και αλλαγές στα θεματικά της πάρκα. Μία από της πιο μεγάλες αποκαλύψεις του φετινού D23 ήταν ο Kit Harington θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Marvel, The Eternals!

Μάλιστα, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Game of Thrones ως Jon Snow, ολοκληρώνει ένα καστ που αποτελείται από τους Richard Madden, Angelina Jolie, Kumal Nanjiani και Salma Hayek. Μάλιστα, θα συναντηθεί και πάλι επί οθόνης με τον Madden μετά το Game of Thrones!

Ο Βρετανός ηθοποιός θα αναλάβει να παίξει τον ρόλο του Black Knight στην ταινία The Eternals. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς ρόλους της νέας αυτής ταινίας που ο Kevin Feige την αποκαλεί ρομαντική περιπέτεια!

Εμείς, πάντως, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Marvel τη νέα αυτή ταινία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Actor Kit Harington has been officially cast as Dane Whitman / Black Knight in #TheEternals film!⁠ ⁠ #Eternals #DaneWhitman #BlackKnight #AngelinaJolie #Thena⁠ #RichardMadden #Ikaris⁠ #KumailNanjiani #Kingo⁠ #LaurenRidloff #Makkari⁠ #BrianTyreeHenry #Phastos⁠ #SalmaHayek⁠ #LiaMcHugh⁠ #DonLee #Gilgamesh⁠ #GemmaChan #Sersi #D23 #DisneyStudios #DisneyD23 #Disney #D23Expo #MarvelStudios #Marvel #MCU #MarvelCinematicUniverse⁠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MCU Direct (@mcu_direct) στις

Δες ακόμα: Game of Thrones: Πρωταγωνιστής της σειράς έκανε εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1