Dune: Νέες σειρές και ταινίες ετοιμάζει η Warner Bros. για το σύμπαν αυτό
Ο Jon Spiahts, συν-σεναριογράφος του «Dune», αποκάλυψε πως η Warner Bros. ψάχνει τρόπο για να επεκτείνει το σύμπαν της ταινίας μέσα από νέες σειρές και ταινίες.

Μία από τις ταινίες του 2021 που ξεχώρισαν ήταν το sci-fi έπος του Denis Villeneuve, «Dune». Η ταινία κατάφερε να κερδίσει μία θέση στις καρδιές των φανς, να βγάλει λεφτά στο box office και να είναι υποψήφιο στα φετινά Όσκαρ με 10 υποψηφιότητες. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ιστορία θα συνεχίσει με μία δεύτερη ταινία, αλλά αυτό που δε γνωρίζαμε είναι ο Jon Spaihts, συν-σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, θέλει ακόμα περισσότερες ιστορίες του κόσμου αυτού να μεταφερθούν τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά.

Μιλώντας στο The Playlist, ο Spaihts αποκάλυψε πως, εκτός της δεύτερης ταινίας και της τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζονται, η WarnerMedia του έχει ζητήσει να αναζητήσει και άλλες ιστορίες που θα μπορούσαν να μεταφερθούν είτε κινηματογραφικά, είτε τηλεοπτικά. Ο σεναριογράφος δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η τηλεοπτική σειρά συνεχίζεται και δεν μου επιτρέπεται να μιλάω γι’ αυτό πολύ. Αλλά η προσπάθεια ζει και βασιλεύει.

Κατέληξα να φύγω από αυτό για να δουλέψω, όχι μόνο στο «Dune: Part 2», αλλά για να εξερευνήσω άλλες κινηματογραφικές οπτικές του σύμπαντος του «Dune», τις οποίες συζητάμε ακόμα και για τις οποίες, ξανά, δεν μου επιτρέπεται να συζητήσω. Αλλά είναι ένας πολύ πλούσιος κόσμος για να παίξεις και νομίζω ότι είναι γεμάτος ευκαιρίες για διήγηση σε κάθε κατεύθυνση.»

Ο σεναριογράφος είναι υποψήφιος για Όσκαρ για το «Dune» (2021) και επρόκειτο να έγραφε τη σειρά του HBO Max, «Dune: The Sisterhood», αλλά άφησε το project το 2019 για να επικεντρωθεί στο «Dune Part 2». Ωστόσο, η σειρά που θα επικεντρώνεται στις Bene Gesserit, μια δυναμική γυναικεία θρησκεία που εξυπηρετεί μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές δυνάμεις του σύμπαντος, αναμένεται να συνεχίσει την παραγωγή της και να τη δούμε μέσα από το HBO Max.

Για να δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον στον κόσμο που δημιούργησε ο Frank Herbert.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;