Robert Pattinson: Ο ηθοποιός θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο «Dune Part II»
Ο Robert Pattinson αποκάλυψε τις ταινίες σίκουελ στις οποίες θα ήθελε να συμμετάσχει και μπορεί να τον δούμε σε μία από αυτές.

Αδιαμφησβήτητα, το κινηματογραφικό πρόσωπο των ημερών είναι ο Robert Pattinson. Η νέα ταινία του Matt Reeves, «The Batman», κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 258 εκ. δολάρια παγκοσμίως και το τετραήμερο που μας πέρασε κατάφερε να κόψει πάνω από 85.οοο εισιτήρια στην Ελλάδα. Τώρα, όλοι σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του γνωστού ηθοποιού.

Ο Robert Pattinson μπορεί να είχε χαρακτηριστεί από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Twilight». Όμως, με προσεκτικά βήματα και επιλογές κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του το εν λόγω franchise και να κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτόν με την ερμηνεία του στη νέα ταινία του Batman. Τι θέλει να κάνει, όμως, ο γνωστός ηθοποιός στη συνέχεια;

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε στο Variety, ο Pattinson δηλώνει ότι υπάρχουν μόνο τρεις ταινίες στα sequel στα οποία θα ήθελε να συμμετάσχει. Αυτά είναι ο «Πλανήτης των Πιθήκων», το «Sicario» και το «Dune». Όπως είναι προφανές, ο Βρετανός ηθοποιός ήθελε να δουλέψει με τον Matt Reeves, καθώς ήταν ο σκηνοθέτης των δύο καλύτερων ταινιών της νέας τριλογίας των «Πιθήκων» (πράγμα που κατάφερε), αλλά και τον Denis Villeneuve. Ο Καναδός σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος για τις ταινίες «Sicario» και «Dune», που ο Pattinson δήλωσε ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στις συνέχειες τους.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα που δείχνουν ότι μπορεί να δούμε τον Robert Pattinson στο «Dune: Part II»….

Καταρχάς, το sequel στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι σε παραγωγή Warner Bros. και ο Pattinson έχει μία πολλή καλή σχέση με το στούντιο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Christopher Nolan, «Tenet», και τώρα είναι ο νέος Batman. Το στούντιο αυτό θέλει να έχει καλή σχέση με τους ηθοποιούς και, γενικότερα τα ταλέντα τους, οπότε μπορεί να του δώσουν έναν ρόλο στη νέα ταινία του Villeneuve.

Άλλο ένα δεδομένο, είναι ότι το «Dune: Part II» έχει ακόμα αρκετούς ρόλους για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί το casting. Επομένως, με την αυξανόμενη δημοτικότητα που έχει ο Pattinson μπορεί τόσο η Warner Bros., όσο και ο σκηνοθέτης να θέλουν να τον βάλουν στο σίκουελ της ταινίας για να προσελκύσουν ένα μεγαλύτερο κοινό.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;