Όσκαρ 2022: Η Ακαδημία αποκάλυψε τις 10 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το #OscarsFanFavorite
Η λίστα με τις δέκα ταινίες που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα tweets και ψήφους για το #OscarsFanFavorite, είναι λίγο... περίεργη!

Μία από τις αλλαγές που θα δούμε στα Όσκαρ 2022 (και έχει διχάσει τους σινεφίλ, το κοινό, αλλά και τους ανθρώπους της βιομηχανίας του Σινεμά), είναι το #OscarsFanFavorite. Πρόκειται για μία κατηγορία που μπορεί το κοινό να ψηφίσει μέσω του Twitter για την αγαπημένη του ταινία και να τη δει να τιμάται την βραδιά της Απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τη Δευτέρα, η Ακαδημία ανακοίνωσε τις 10 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το #OscarsFanFavorite. Δηλαδή, οι ταινίες που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τα περισσότερα tweets, αλλά και ψήφους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας.

Η λίστα των κορυφαίων ταινιών στη κατηγορία που ψηφίζει το κοινό για τα Όσκαρ 2022, είναι… λίγο περίεργη!

Στη λίστα αυτή είναι λογικό να βλέπουμε ταινίες όπως το «Spider-Man: No Way Home» (την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων ετών και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Σινεμά) και το «Dune», που συγκέντρωσε 400 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα, ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η ιδιαίτερη κατηγορία είναι για να προσελκύσει κοινό στην βραδιά των Όσκαρ 2022, αλλά και να δούμε μεγάλες ταινίες στη σκηνή της μεγαλύτερης βραδιάς του κινηματογράφου.

Από εκεί και μετά τα πράγματα, όμως, γίνονται περίεργα…

Μπορούμε να καταλάβουμε την παρουσία στη λίστα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield, «tick, tick… Boom!». Ο ηθοποιός, μετά και την επανεμφάνισή του ως Spider-Man, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει ένα μεγάλο κοινό. Όμως, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί βλέπουμε ταινίες όπως τα «Cinderella» (που πολλοί θεωρούν ότι είναι και με διαφορά στην πρώτη θέση), «Minamata» (μία άγνωστη ταινία με τον Johnny Depp) και το «Sing 2» (που το «Encanto» έχει δημιουργήσει μεγαλύτερο ντόρο με τα τραγούδια του).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, David Rudin, στο Deadline:

«Λοιπόν, ο ενθουσιασμός είναι ενθουσιασμός.»

Επομένως, να περιμένεις να δούμε μεγάλες εκπλήξεις τη βραδιά των Όσκαρ 2022 για το #OscarsFanFavorite, καθώς θα κερδίσει αυτός που έχει το πιο ενεργό, δυναμικό και μεγάλο fan club. Κάτι μου λέει ότι δε θα είναι η ταινία που περιμένουμε όλοι…

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;