Αύξηση βενζίνης: Η αγανάκτηση του κόσμου και οι αντιδράσεις στο Twitter - «Να βγούμε στους δρόμους»
Αύξηση βενζίνης: Τα σχόλια για τις παλαιότερες δηλώσεις Κυρανάκη, η σύγκριση τιμών με την Κύπρο και οι πρωτότυπες ιδέες των χρηστών του Twitter.

Η ακρίβεια σε όλα τα αναγκαία αγαθά, από τρόφιμα μέχρι ρεύμα, αλλά και στα καύσιμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, με αποκορύφωμα την αύξηση της βενζίνης, φέρνουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κόσμο, καθώς το μάρμαρο της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία με τις κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας, θα κληθούν να το πληρώσουν όπως πάντα οι πολίτες.

Η τιμή λίτρου της βενζίνης έχει φτάσει σε μερικά σημεία της χώρας λίγο πάνω από τα 2 ευρώ, ενώ ο πρόεδρος Πρατηρίων Καυσίμων, προανήγγειλε πως αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να φτάσει τα 2,5 ευρώ! Ποσό απαγορευτικό για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να συντηρήσουν το αυτοκίνητο, αλλά και το νοικοκυριό τους, αν συνυπολογίσουμε τη ραγδαία αύξηση του ρεύματος και των προϊόντων.

Ο κόσμος αντιδράσει και μάλιστα, το χάζταγκ #βενζίνη είναι το νούμερο ένα στα trends του Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν καυστικά. Άλλοι τρομοκρατημένοι, άλλοι πάλι με επαναστατική διάθεση, κι άλλοι χωρίς να χάνουν το χιούμορ τους τη ζοφερή αυτή εποχή.

Αύξηση βενζίνης: Μερικά από τα καλύτερα Tweets

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1