Νέα αύξηση στη βενζίνη: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο ως το τέλος της εβδομάδας
Νέα αύξηση στη βενζίνη: Το κύμα ακρίβειας θα διαρκέσει αρκετό καιρό, δυστυχώς.

Επικίνδυνη άνοδο έχει πάρει η ακρίβεια στη χώρα μας, ειδικά στην κατηγορία των καυσίμων. Κι ενώ βλέπαμε σε πολλά πρατήρια βενζίνης η τιμή λίτρου να άγγιζε τα 2 ευρώ και να μας «τρομοκρατούσε» η όψη με το ταμπλό που αναγραφόταν η τιμή, το νέο κύμα αύξησης θα κάνει πολλούς οδηγούς να αφήσουν σηκωμένο χειρόφρενο και να προτιμούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ειδικά όσοι κινούνται στο κέντρο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία με τα ρωσικά στρατεύματα να συνεχίζουν την εισβολή, αλλά και το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μεγάλης Βρετανίας και της Αμερικής προς τη Ρωσία φέρνει νέα οικονομική. Όπως πάντα, σε κάθε οικονομική κρίση και πόλεμο, το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι πολίτες με κάθε κοινωνική και οικονομική συνέπεια.

Οι τιμές σε φυσικό αέριο, ρεύμα, πετρέλαιο, καύσιμα θα συνεχίζουν να καλπάζουν προς τα πάνω και αυτό δυστυχώς θα διαρκέσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Μια δυσοίωνη πρόβλεψη είναι αυτή του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, ο οποίος δήλωσε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η τιμή της βενζίνης θα φτάσει τα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Ήδη άλλωστε από το απόγευμα της Τρίτης (08.03.2022), σχεδόν μόλις… ανακοίνωσε το εμπάργκο των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, κάποιοι έσπευσαν να ανεβάσουν την τιμή της βενζίνης στα 2 ευρώ!

Όπως είπε ο Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Εξήγησε, πάντως ότι, στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;