Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σε ποιες περιοχές μένουν κλειστά τα σχολεία
Η κακοκαιρία «Φίλιππος» έχει ξεκινήσει την επέλασή της στη χώρα και αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, του παγετού και του χιονόνερου.

Σε αρκετές περιοχές της χώρας έχει, ήδη, ξεκινήσει η κακοκαιρία «Φίλιππος». Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγετός και το χιονόνερο που πέφτει σε πολλές περιοχές ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα και δημιουργεί προβλήματα στα σχολεία.

Έτσι, αρκετά σχολεία σε Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας θα παραμείνουν κλειστά. Πιο συγκεκριμένα, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμου Νάουσας, Βέροιας και Δίου – Ολύμπου, στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το thestival.gr.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Δήμος Βέροιας:

«Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολεία Ειδικής Αγωγής) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν»

Δήμος Νάουσας:

«Ο Δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, σχολεία Ειδικής Αγωγής, όπως επίσης παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.»

Δήμος Δίου-Ολύμπου:

«Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση κατόπιν υπόδειξης των Διευθύνσεων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.»

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης, όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά. Μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες βρίσκονται από τη νύχτα στους επαρχιακούς δρόμους και ειδικά στο ορεινό οδικό δίκτυο προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτό, ενώ είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς, την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Πηγή εικόνων και cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;