Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη στην Αλβανία ο 20χρονος καταζητούμενος - Τι είπε ο δικηγόρος του
Δολοφονία Άλκη: Από τα στοιχεία της Αστυνομίας ο νεαρός χούλιγκαν φέρεται να πέρασε τα σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του και διέφυγαν στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Στα χέρια της Αλβανικής Αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός που είχε διαφύγει στη χώρα του και κατηγορείται πως είναι μέλος των 11 χούλιγκανς του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό, την 1η Φεβρουαρίου, στο Χαριλάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Θεσσαλονίκη η Αστυνομία θα έχει πλέον χέρια της και τους 11 κατηγορούμενος και το παζλ φαίνεται πως έχει συμπληρωθεί.

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του, ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πηγές από την Αλβανία

Δηλώσεις δικηγόρου:

«Εδώ και μία ώρα περίπου ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά η υπόθεσή του», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του χούλιγκαν, Παρασκευάς Σπυράτος, επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».

Η διαφυγή του

Από τα στοιχεία της Αστυνομίας ο νεαρός χούλιγκαν φέρεται να πέρασε τα σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του και διέφυγαν στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη. Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι Αστυνομικές Αρχές έχουν συλλάβει τους 10 από τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 20χρονος επέβαινε στο λευκό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ομάδα των χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον Άλκη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων 10 κακοποιών και τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία ήταν το πρόσωπο που κρατούσε ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη.

 Ποιος είναι ο 20χρονος

Ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο, και έχει στο πόδι ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς η δράση του σε ανάλογες επιθέσεις είναι πλούσια.

Ο 20χρονος είχε ταυτοποιηθεί το 2019, όταν και τότε μαζί με τον 23χρονο ήταν στην ομάδα κρούσης που επιτέθηκε σε δύο άτομα στη Χαριλάου.

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;