Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Θεσσαλονίκη: Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών

Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ενώπιον της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν σήμερα τρεις εξ αυτών. Χθες απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, όταν την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών. Πλην ενός 20χρονου Αλβανού -που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα διεθνούς αναζήτησης- όλοι έχουν συλληφθεί.

Δολοφονία Άλκη: Αναβάλλουν τη συγκέντρωση μνήμης στη Θεσσαλονίκη οι φίλοι του

Οι οκτώ στενοί φίλοι του Άλκη προχώρησαν στην αναβολή της συγκέντρωσης στη μνήμη του 19χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, προχωρούν σε αυτή την αναβολή λόγω ενδοιασμών τους για τυχόν διενέξεις μεταξύ οπαδών που θα αμαύρωνε τη μνήμη του Άλκη.

Φίλοι Άλκη: Η ανακοίνωση τους

«Η προγραμματισμένη πορεία για 19/2 με αφορμή τον άδικο θάνατο του Άλκη θα αναβληθεί μέχρι νεωτέρας λόγω ύπαρξης ενδοιασμών για διενέξεις και συγκρούσεις μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων γεγονός που θα αμαύρωνε τη μνήμη του Άλκη και θα ερχόταν σε σύγκρουση με τον σκοπό της πορείας.

Tο κλίμα εντός της πόλης είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και η συγκεκριμένη πορεία μπορεί να δημιουργήσει ερεθίσματα που θα αφυπνίσουν πάλι αυτά τα ορμέμφυτα και μη ανθρώπινα αισθήματα που αποτελούν λυδία λίθο του μίσους και του διχασμού. Άλκη ζεις. Εκ μέρους της παρέας του».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;