Πατέρας Άλκη: Θέλω ο χαμός του παιδιού μου να ενώσει όλους τους φιλάθλους
Πατέρας Άλκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου

Τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τον τόσο άδικο χαμό του γιου του περιγράφει στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Παύλο Σαρόγλου ο πατέρας του Άλκη Καμπανoύ. Ο τραγικός πατέρας ελπίζει να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι, να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και ο θάνατος του Άλκη να αποτελέσει το έναυσμα ώστε να να σπάσει επιτέλους το απόστημα της βίας στα γήπεδα.

«Ήταν ένα γεγονός που πραγματικά με έκανε συντρίμμια και προσπαθώ αυτό το λίγο χρονικό διάστημα να μαζέψω το συντρίμμια μου. Ευτυχώς που η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατοί από μένα και με κράτησαν όρθιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από αυτούς έπαιρνα κουράγιο, με βοήθησαν φυσικά και τα αδέρφια μου, ο μπατζανάκης μου ο οποίος ήταν αστυνομικός» τόνισε ο πατέρας του 19χρονου.

«Πήρα κουράγιο και από όλη την αγάπη του κόσμου οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, και τους ευχαριστώ πολύ, όλο τον κόσμο, μου έστειλαν τα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του γιου μου» πρόσθεσε.

«Εγώ δεν θέλω τίποτα, παρά μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να πιαστούν οι ένοχοι και πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Δεν θα έχει εκδικητικό χαρακτήρα, θα είναι καλό για αυτά τα άτομα που κάνανε αυτή την πράξη. Και να πάρουν την ποινή που τους αξίζει και πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα πράξει προς αυτή την κατεύθυνση» σημείωσε ο πατέρας.

«Θέλω ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει ένα γεγονός ένωσης όλων των φιλάθλων όλων των ομάδων. Είχα κάνει και την πρόταση να γίνει ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΠΑΟΚ με όλους τους φιλάθλους να κάθονται στις ίδιες κερκίδες, μαζί».

«Πάντα είναι ένα παιχνίδι, στο τέλος μία ομάδα κερδίζει και μία χάνει. Κάποιοι χαίρονται και κάποιοι στεναχωριούνται. Ας μείνει μέχρι εκείνο το σημείο. Εγώ δεν θέλω να σπάσει το απόστημα, θέλω να θεραπευτεί το απόστημα στον αθλητισμό. Πιθανόν τα χέρια που πάνε να σπάσουν το απόστημα να δημιουργήσουν άλλο απόστημα. Θέλω να θεραπευτεί, να βρουν το φάρμακο οι ηγέτες της χώρας αυτής, όλοι μαζί ενωμένοι να θεραπεύσουν».

Για τη μέρα της δολοφονίας, ο πατέρας του 19χρονου τόνισε: “Βγήκε μία απλή βόλτα γύρω στις 8:30 η ώρα. Μου έστειλε ένα μήνυμα: «Μπαμπά μην ανησυχείς, είμαι καλά, είμαι στη λέσχη. Πάω να φάω“. Και μετά από ότι έμαθα από την σύζυγο, επέστρεψε στο σπίτι του. Κάθισε στον υπολογιστή και μετά γύρω στις 11:00 έπαιξε στον υπολογιστή, αν και την επόμενη μέρα έγραφε μάθημα, ήταν στο Οικονομικό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Μετά για κάποιο λόγο βγήκε»“.

Ολόκληρη η συνέντευξη του πατέρα θα προβληθεί στις 9:00 το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;