Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν γκράφιτι για τον Άλκη κι έγραψαν «ΠΑΟΚΑΡΑ»
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοί βεβήλωσαν γκράφιτι στη μνήμη του Άλκη, προσβάλλοντας όλη την Ελλάδα που πενθεί για τον θάνατο του 19χρονου.

Προτού καλά καλά στεγνώσει το αίμα από τον αδικοχαμένο 19χρονο, Άλκη Καμπανό, που έπεσε θύμα δολοφονίας από τα τάγματα εφόδου χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, οι γνωστοί – άγνωστοι θρασύδειλοι βεβήλωσαν ένα γκράφιτι σε τοίχο που ήταν αφιερωμένο στον άτυχο φίλαθλο του Άρη.

Πιο συγκεκριμένα φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είχαν γράψει σε τοίχο: «ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ». Άγνωστοι έσβησαν με μαύρη μπογιά την αφιέρωση και έγραψαν από πάνω «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ». Δείχνοντας έτσι πως δεν σέβονται τον νεκρό, τους γονείς, τους συγγενείς και φίλους του Άλκη, την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλη την Ελλάδα που θρηνεί την άδικη απώλεια ενός νέου ανθρώπου που έχασε τη ζωή του με φρικαλέο τρόπο από μαχαίρια και δρεπάνια οργανωμένων δολοφόνων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν από λίγα χρόνια άγνωστοι είχαν «λερώσει» γκράφιτι που ήταν αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη προσβάλλοντας τη μνήμη της νεκρής γυναίκας του και γράφοντας υβριστικά συνθήματα για τον Άρη και υπέρ του ΠΑΟΚ.

Και στην Αθήνα, ουκ ολίγες φορές γνωστοί – άγνωστοι έχουν βεβηλώσει το μνημείο των νεκρών της θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είχαν χάσει τη ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, ενώ έχουν βεβηλώσει και την πλατεία θυμάτων απέναντι από το γήπεδο του Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο.

Επίσης, το 2020, μετά από ακόμα μια δολοφονία φιλάθλου του Άρη από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» φώναζαν σύνθημα σε αγώνα μπάσκετ στην Πυλαία που έλεγε: «Τον σκότωσα γιατί ήταν Αρειανός». Αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Τόσκο, οπαδού του Άρη από τη Βουλγαρία.

Την ώρα που μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 19χρονου, γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να σταματήσει η βία μέσα και έξω από τα γήπεδα, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να δυναμιτίζουν το κλίμα, τη στιγμή, μάλιστα, που οι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας και σύσσωμη η κοινωνία ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Δελφών, όπου βεβηλώθηκε η μνήμη του Άλκη , λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;