Η νέα σύνοψη της πλοκής για το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» κάνει μερικές αποκαλύψεις
Η κυκλοφορία του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» πλησιάζει και η νέα περίληψη της ταινίας μας δίνει μερικά hints για το τι θα δούμε.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022 είναι η νέα ταινία του MCU, «Doctor Strange in the Multiverse of Madness». Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Doctor Strange θα ακολουθήσει τα γεγονότα του «Spider-Man: No Way Home» και θα μας ταξιδέψει στο Multiverse. Η νέα σύνοψη, όμως, της πλοκή της ταινίας μας αποκαλύπτει κάτι ακόμα…

Μετά το πρώτο τρέιλερ που προβλήθηκε μετά τους τίτλους τέλους του «Spider-Man: No Way Home» και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο λίγες ημέρες μετά, οι φανς έψαχναν να βρουν και να ανακαλύψουν μερικά από τα μυστικά της νέας ταινίας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Όμως, η νέα σύνοψη της πλοκής για το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» δίνει στους φανς κάτι να ασχοληθούν, να ψάξουν τις στοίβες με τα κόμικς και να κάνουν τις δικές τους θεωρίες.

Η νέα επίσημη σύνοψη γράφει:

«Στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το MCU ξεκλειδώνει το Multiverse και πιέζει τα όριά του περισσότερο από ποτέ. Ταξίδι στο άγνωστο με τον Doctor Strange, ο οποίος με τη βοήθεια μυστικιστικών συμμάχων, παλαιών και νέων, διασχίζει την εντυπωσιακή και επικίνδυνη εναλλακτική πραγματικότητα του Multiverse για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο»

Η νέα πλοκή μας λέει για ακόμα μία φορά ότι ο Stephen Strange θα βουτήξει στο Multiverse και θα εξερευνήσει τις εναλλακτικές πραγματικότητες που κρύβει αυτό. Αυτό, όμως, είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι διαβάζοντας, απλά και μόνο, τον τίτλο της ταινίας.

Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ο μυστηριώδης νέος αντίπαλος… Ποιος μπορεί να είναι; Ας κάνουμε και εμείς τις θεωρίες μας!

Evil Doctor Strange

Στο τέλος του πρώτου τρέιλερ για την ταινία αυτή, βλέπουμε έναν κάπως διαφορετικό Doctor Strange. Αυτός που βλέπουμε είναι ο Evil Doctor Strange που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Disney+, «What if…?». Θα είναι, όμως, αυτός ο βασικός κακός της ταινίας ή, απλά, ένα variant (όπως μάθαμε ότι λέγονται από το «Loki»);

Αυτή η εναλλακτική πραγματικότητα για τον Doctor Strange είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε δει στο MCU. Ο Stephen Strange ώθησε τον εαυτό στην τρέλα προσπαθώντας να σώσει την Christine Palmer. Αυτή η εναλλακτική εκδοχή του μάγου της Marvel καταλήγει να γίνει οικοδεσπότης σχεδόν κάθε δαίμονα που μπορείς να φανταστείς, χρησιμοποιώντας αυτή την ανίερη δύναμη για να σώσει την αγάπη του.

Αν και σώζει την Christine, καταφέρνει να καταστρέψει το σύμπαν του στην πορεία. Με τον Mordo να τον έχει προειδοποιήσει ότι αυτός είναι ο αληθινός κακός. Επομένως, στην προσπάθειά του να φτιάξει ξανά από την αρχή το σύμπαν του και να επανενωθεί με την Christine, μπορεί να τον δούμε ως τον μεγάλο κακό της νέας αυτής περιπέτειας.

Shuma-Gorath

Γνωστός και ως The Great Old One, ο Shuma-Gorath είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους του Doctor Strange. Μάλιστα, η εμφάνισή του στην ταινία έχει επιβεβαιωθεί, ήδη. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι το περίεργο πλάσμα που βλέπουμε στο τρέιλερ.

Ο Shuma-Gorath δημιουργήθηκε αρχικά από τον συγγραφέα Robert Howard τη δεκαετία του 1920 ως μέρος του διευρυμένου μύθου του Lovecraft και έκτοτε εμφανίστηκε ως ισχυρός ανταγωνιστής στα κόμικς της Marvel.

Αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει τον ρόλο του μεγάλου κακού είναι η εμφάνισή του στη σειρά του Disney+, «What if…?».

Wanda

Ας μη ξεχνάμε ότι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Doctor Strange, θα είναι η Wanda Maximoff.

Η Wanda μέσα από την (απίστευτη) σειρά του Disney+, «WandaVision», μας έδειξε μία διαφορετική οπτική της προσωπικότητάς της. Είχε φτιάξει μία εναλλακτική πραγματικότητα, κρατώντας αιχμάλωτους τους κατοίκους του WestView, επανέφερε στη ζωή τον Vision και δημιούργησε δύο παιδιά, Wiccan και Speed. Η τελευταία σκηνή της σειράς τη δείχνει να διαβάζει το Darkhold και να ακούει τις φωνές των παιδιών της να την καλούν.

Με τόσο πόνο και τόσες τραγωδίες που έχει περάσει στο MCU, δε θα μας έκανε εντύπωση να τη δούμε ως την “κακιά” που ψάχνει στο Multiverse να βρει τα παιδιά της…

Tiboro

Ένας κακός των κόμικς της Marvel που εξορίστηκε στην Έκτη Διάσταση, ο Tiboro λέγεται ότι κυβερνούσε τον πολιτισμό στη Γη. Ο θεόμορφος μάγος έγινε ο μάγος της έκτης διάστασης και αξιοποιεί τη δύναμη του κεραυνού.

Είναι ενδιαφέρον ότι συγκρούστηκε με τη Miss America στα κόμικς αφού εκείνη βρέθηκε αποκλεισμένη στην Έκτη Διάσταση. Με την America Chavez να κάνει το ντεμπούτο της στο MCU στη νέα ταινία, θα μπορούσε να υπονοείται μια σύγκρουση με τον Tiboro…

Φανς του MCU περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σας θεωρίες μέχρι τον Μάιο του 2022 που θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους

Διάβασε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;