Όλες οι ταινίες της Marvel που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη το 2022
Οι ταινίες της Marvel που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Το 2022 είναι εδώ και παρά την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι στιγμής οι κινηματογράφοι παραμένουν ανοιχτοί και τα γυρίσματα των περισσότερων παραγωγών συνεχίζονται κανονικά. Έτσι, το Marvel Cinematic Universe ή MCU θα συνεχίσει την πορεία του για ακόμη μία χρονιά δίνοντάς μας μερικές ταινίες, που όλοι και όλες οι φανς της Marvel περιμένουν εναγωνίως για να παρακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα κυκλοφορήσουν 3 ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Mrvel, τα γεγονότα των οποίων θα ξεκινούν από εκεί που σταμάτησαν οι σειρές WandaVision, Loki και η ταινία Spider-Man: No Way Home.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Μετά το No Way Home, o Doctor Strange που τον υποδύεται ο αγαπημένος Benedict Cumberbatch πρέπει να συνεργαστεί με την Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του multiverse αλλά και του κακού alter ego του.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Sam Raimi, ο οποίος στο παρεθόν σκηνοθέτησε την τριλογία του Spider-Man, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Jade Halley Bartlett και Michael Waldron (Loki).

Πότε; Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου 2022.

Thor: Love and Thunder

Στην ταινία αναμένεται να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων του Mighty Thor, καθώς η Jane κατάφερε να κρατήσει το σφυρί του  παίρνοντας παράλληλα τις δυνάμεις του.

Την σκηνοθεσία του Thor ανέλαβε για ακόμη μία φορά ο Taika Waititi, ο οποίος μάλιστα έγραψε από κοινού  το σενάριο του Thor: Love and Thunder μαζί με την Jennifer Kaytin Robinson.

O Russell Crowe θα υποδυθεί τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό Gorr the God Butcher, ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula (Guardians of the Galaxy). H Tessa Thompson θα επιστρέψει ως Valkyrie, βασίλισσα του New Asgard και η Natalie Portman θα επιστρέψει στον ρόλο της ως Jane Foster. Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι ο Loki του Tom Hiddleston δεν θα εμφανιστεί, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα.

Πότε; Έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου 2022.

Black Panther: Wakanda Forever

Η συγκεκριμένη ταινία του MCU είναι και η τελευταία που θα κυκλοφορήσει για το 2022. Έτσι, οι πληροφορίες μας είναι περιορισμένες, καθώς η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως ο σκηνοθέτης Ryan Coogler επιστρέφει με ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί παρέα με τον Joe Robert Cole, ο οποίος είχε αναλάβει το σενάριο της πρώτης ταινίας.

Τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει λόγω του τραυματισμού της Letitia Wright και θα συνεχιστούν εντός του Ιανουαρίου. Για τη συνέχεια του Black Panther στη μεγάλη οθόνη θα επιστρατεφθούν ξανά οι Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Martin Freeman και Angela Bassett.

Η Wakanda Forever θα συστήσει επίσης τη Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne), η οποία είναι μια ιδιοφυής εφευρέτης που θα δημιουργήσει τη δική της πανοπλία, όπως ο Ironman (και θα πρωταγωνιστήσει στη δική της σειρά στο Disney+). Επιπλέον, η βραβευμένη με Emmy Michaela Coel εντάχθηκε στο καστ σε έναν ρόλο – “έκπληξη” τουλάχιστον προς το παρόν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1