Θα δούμε και πάλι τον Andrew Garfield ως Spider-Man;
Σε συνέντευξή στο Variety, ο Andrew Garfield μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του στον ρόλο του Spider-Man.

Στο τέλος του 2021 έκανε πρεμιέρα μία από τις μεγαλύτερες ταινίες (σε ότι αφορά το box office) όχι μόνο της πανδημίας, αλλά και της ιστορίας του Σινεμά, πρόκειται για το “Spider-Man: No Way Home“. Στην ταινία αυτή (SPOILER ALERT για τους λίγους που δεν την έχουν δει ακόμα) είδαμε την επιστροφή του Andrew Garfield και του Toby Maguire στον ρόλο του Spider-Man, ενώ, μαζί με τον Tom Holland πολέμησαν εναντίον κακών που έχουμε δει στις προηγούμενες ταινίες τους. Πλέον, μετά την πρεμιέρα της ταινίας, ο Garfield μιλάει για την επιστροφή του ως Spider-Man.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Variety για την εμφάνισή του στην τρίτη ταινία του Spider-Man στο MCU και την πιθανότητα επιστροφής στον ρόλο του υπερήρωα, ενώ, μίλησε και για τη νέα του ταινία “Tick, tick… boom!” (μπορείς να τη δεις στο Netflix). Ο Garfield στη συνέντευξή του δήλωσε τα εξής:

“Εννοώ, ναι, [θα ήμουν] σίγουρα ανοιχτός σε κάτι αν ένιωθα ότι είναι σωστό.”

Ο Andrew Garfield είχε υποδυθεί τον Spider-Man σε δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2012 και το 2014, όμως, δεν είχαν πάρει ιδιαίτερα θετικές κριτικές και ούτε είχαν καταφέρει να βάλουν “φωτιά” στο box office. Πρόκειται για τα “The Amazing Spider-Man” ένα και δύο. Ο Garfield για τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του MCU είπε:

“Κάναμε γυρίσματα για δύο εβδομάδες, ο Tobey και εγώ, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που δεν ήταν μία απλή εμφάνιση.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)


Τόσο ο Maguire όσο και ο Holland έχουν τρεις συμμετοχές στα αντίστοιχα franchise τους, ενώ ο Garfield έχει μόνο δύο.

“Ο Peter Parker και ο Spider-Man, αυτοί οι χαρακτήρες έχουν να κάνουν με την υπηρεσία, προς το ευρύτερο καλό και τους πολλούς.

Είναι ένα αγόρι της εργατικής τάξης από το Κουίνς που γνωρίζει τον αγώνα και την απώλεια και έχει βαθιά ενσυναίσθηση. Θα προσπαθούσα να δανειστώ το ηθικό πλαίσιο του Πίτερ Πάρκερ σε αυτό, εάν υπήρχε η ευκαιρία να κάνω πίσω και να πω περισσότερα για αυτήν την ιστορία, θα ένιωθα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου.”

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας πολλοί θαυμαστές του Spider-Man, αλλά και θαυμαστές των κόμικς έχουν ενθουσιαστεί με την προοπτική επιστροφής του γνωστού ηθοποιού στον ρόλο του Ανθρώπου Αράχνη, ενώ, ήδη, έχει ξεκινήσει μία online καμπάνια. Μιλώντας για τους λόγους που τον έπεισαν για να επιστρέψει στο franchise, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

“Υπήρχαν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον Πίτερ, έτσι όπως ολοκληρώθηκε [η δεύτερη ταινία]. Έπρεπε να επιστρέψω και να δώσω μία λύτρωση σ’ αυτόν.”

Μεγάλο μέρος αυτής της λύτρωσης προήλθε από την ευκαιρία του χαρακτήρα του να σώσει την MJ (Zendaya), με την οποία είναι ερωτευμένος ο Holland του Parker, καθώς στις τελευταίες σκηνές της νέας ταινίας πέφτει στο κενό. Για τη σκηνή αυτή, ο ηθοποιός δήλωσε:

“Ο Spider-Man μου κατάφερε να σώσει τη ρομαντική σχέση του μικρότερου αδερφού του, ενδεχομένως. Και να θεραπεύσει την πιο τραυματική στιγμή της ζωής του, κάνοντας το για τον μικρότερο αδερφό του.

Για να βεβαιωθώ ότι δεν είχε την ίδια μοίρα, υπάρχει κάτι κοσμικά όμορφο σε αυτό. Αυτό σήμαινε ότι θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία να σώσει τη Gwen.”

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;