Survivor 5: Η αποχώρηση Βαλάντη, η αντίδραση των Διάσημων και το τρολάρισμα στο Twitter
Εκτός Survivor 5 ο Βαλάντης και οι Διάσημοι σίγουρα νιώθουν ανακούφιση, όπως και οι χρήστες του Twitter.

Επεισόδιο αποχώρησης ήταν το χθεσινό (19/1) στο Survivor 5. Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω spoiler, ο Βαλάντης είναι αυτός που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, αφήνοντας πίσω τους στίβους μάχης στους οποίους δεν πέρασε και πολύ καλά, αλλά και την καλύβα των Διάσημων, που ούτε αυτοί πέρασαν καλά μαζί του.

Οι εντάσεις που δημιουργούνταν και ήταν σχεδόν πάντα πρωταγωνιστής, η επιθετική κι απότομη συμπεριφορά του, τον έκαναν έναν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες. Όχι μόνο στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά και στους συμπαίκτες του, καθώς θεωρούνταν ξένο σώμα στην παραλία των Κόκκινων.

Την ίδια γνώμη είχαν και οι τηλεθεατές, αφού τον έθεσαν εκτός παιχνιδιού. Και για αυτό φρόντισαν οι Κόκκινοι, αφού του έβαλαν ως αντίπαλους στην ψηφοφορία τον συμπαθή σε όλους Θανάσης Βισκαδουράκη και το μεγάλο φαβορί Γιωρίκα Πηλίδη.

Μάλιστα, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο γνωστός τραγουδιστής απουσίαζε έπειτα από δική του επιθυμία, επειδή δεν ένιωθε πλέον μέλος της ομάδας.

«Το να μη θέλει να παρευρεθεί παίκτης στο συμβούλιο, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως για πρώτη φορά και σε παγκόσμιο επίπεδο», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 5: Πανηγύρισαν έξαλλα οι Διάσημοι

Οι Κόκκινοι ένιωσαν τόσο μεγάλη ανακούφιση με την αποχώρηση Βαλάντη που μόλις ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό το όνομά του, τότε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού. Ο ίδιος δεν τους αποχαιρέτησε, πέταξε την μπαντάνα του στη φωτιά, αλλά και το χαρτί που έγραφε το όνομά του για την αποχώρηση, το οποίο του άφησε η παραγωγή στην καλύβα και αποχώρησε.

Survivor 5: «Χοντρό» τρολάρισμα στο Twitter

Δεν γινόταν να μην αναλάβουν δράση οι «twitter-αδες» σε τέτοια σκηνικά. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και για ακόμη μια φορά το τρολάρισμα στο Twitter ήταν μοναδικό. Δείτε πώς σχολίασαν την απομόνωση του τραγουδιστή στην παραλία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, αλλά και την αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0