Survivor: Το ερωτικό ειδύλλιο Κατσαούνη Μυριέλλας που μετατράπηκε σε... beef!
Survivor: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα - "Ξύπνησε" το θηρίο μέσα του

Όσον αφορά το Survivor 5, δεν είναι άγνωστο ότι αν και ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή είχαν έρθει κάπως πιο κοντά. Και όταν λέμε κάπως πιο κοντά εννοούμε σε ερωτικό επίπεδο με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει πως του αρέσει η Μυριέλλα, ενώ και η ίδια έδειχνε να ανταποκρίνεται. Βέβαια, αυτό δεν πολυάρεσε στους παίκτες και τις παίκτριες των ομάδων τους και ιδίως στον Βαλάντη από τους μαχητές.

Ωστόσο, η επιθυμία της Μυριέλλας να μιλήσει με τον καλό της φίλο, John, ο οποίος βρίσκεται εκτός σπιτιού έκανε έξαλλο τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος θεώρησε ότι πρόκειται για το αγόρι της ηθοποιού.

«Καλό είναι να τελειώσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δε μού αρέσει καθόλου. Είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ. Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί, αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα πως δεν πέφτω έξω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

Γενικώς, ακολούθησε ένα σκληροπυρηνικό beef ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη που άρχισαν να λένε ο ένας στον άλλον «Κάνεις λάθος», «Όχι δεν κάνω λάθος» και πάει λέγοντας. Και μπορεί να μην ξέρουμε αν τελικά έχεις κάποιος από τους δυο τους λάθος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Κατσαούνης “δίκασε” την Μυριέλλα Κουρεντή μπροστά στους Μαχητές και τους Διάσημους.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;