Survivor: Η Παρασκευή αποκάλυψε τι ισχύει στην περίπτωση της οικειοθελούς αποχώρησης
Survivor: Πώς χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Βαλάντη η Παρασκευή;

Καλεσμένη Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα (18/1) η πρώην παίκτρια του Survivor 5 , Παρασκευή Σταματοπούλου.

Η πρώην Μαχήτρια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας: «Το λιγότερο δύσκολο ήταν η πείνα και το πιο δύσκολο είσαι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος εκτός από τις φορές που είσαι καμένος. Εκείνες τις μέρες που ήμουν εκεί ήταν ο χειμώνας τους. Δήλωσε συμμετοχή και ο σύντροφός μου αλλά έχει σύνδρομο Γκίλμπερτ και αν δεν φάει εμφανίζει συμπτώματα ίκτερου. Το ξέραμε αλλά λέμε πάμε να δούμε».

Η Παρασκευή κλήθηκε να απαντήσει για το τι ισχύει με τις ρήτρες οικειοθελούς αποχώρησης από το παιχνίδι.

«Όπως υπάρχει ένας γιατρός που σου λέει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί έσπασες το πόδι σου έτσι υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις από έναν ψυχολόγο και θα σου πει αν είσαι σε θέση ή να σταματήσεις».

«Είμαι πολύ καλά που είμαι στην Αθήνα. Το λιγότερο δύσκολο ήταν η πείνα, το πιο δύσκολο είναι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος. Το έβλεπα με τον σύντροφό μου και δηλώσαμε και οι δύο συμμετοχή. Με πίεσε η ψυχολογία μου, μπορείς να περάσεις από ψυχολόγο και να σου πούνε δεν είσαι σε θέση να συνεχίσεις σταμάτα. Ο λόγος που προσπάθησα να φύγω ήταν γιατί ήξερα πως θα πάει…Δεν θα ξαναέμπαινα είναι σαν μία σχέση που χωρίζεις» δήλωσε στη συνέχεια η Παρασκευή Σταματοπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Για τον Βαλάντη είπε πως: «Εμετός βασικά η συμπεριφορά του. Με ενόχλησε πολύ στους αγώνες. Θυμάμαι έναν καβγά με τον Γιάννη που φωνάζανε πολύ, τον έβλεπα να προσπαθεί να τον μειώσει πολύ».

Όσον αφορά την πρόβλεψή της για τον φετινό νικητή, η Παρασκευή υπέδειξε γυναίκα και συγκεκριμένα την Ασημίνα, καθώς όπως είπε «έχει το πακέτο, είναι πολύ δυνατή παίκτρια και πολύ “survivor” και θα μπορούσε να είναι και νικήτρια».

Επίσης, διέψευσε τη φήμη ότι οι Μαχητές έχασαν επίτηδες παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;