Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor spoiler: Δεν θα στεναχωρηθούν και πολλοί οι Κόκκινοι.

Επεισόδιο αποχώρησης το αποψινό στο Survivor 5. Ένας από τους τρείς υποψήφιους της Κόκκινης ομάδας θα αποτελέσει παρελθόν και αυτό θα το μάθουμε απόψε στον ΣΚΑΪ.

Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιωρίκας Πιλίδης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το ήδη βαρύ κι ασήκωτο κλίμα εναντίον του Βαλάντη τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, έπειτα από τις διενέξεις που είχε με αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους.

Και η γνώμη των Διάσημων για τον ερμηνευτή έχει περάσει και στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Βαλάντης, που ουσιαστικά θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα του.

Οι λόγοι φυσικά είναι οι εντάσεις που δημιουργεί, η τοξικότητα που περνά στην ομάδα και φυσικά αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του ήταν η άσχημη κουβέντα που ξεστόμισε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αφορούσε το θέμα υγείας της.

Έτσι, ο τραγουδιστής μαζεύει τα πράγματα του και οδεύει προς άλλες πίστες, αφήνοντας πίσω αυτές των στίβων μάχης στο νησί της Καραϊβικής.

Πέρα από τη συμπεριφορά του, δεν ήταν και καλός αγωνιστικά, οπότε δεν θα λείψει σε κάποιον συμπαίκτη του και μάλλον αναμένεται απόψε να δούμε τυπικούς χαιρετισμούς στην αποχώρησή του. Περισσότερο λύτρωση, παρά στεναχώρια.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers ή θα έχουμε κάποια μεγάλη έκπληξη τελικά.

Στο αποψινό επεισόδιο (19/1) θα δούμε τον Βαλάντη εκτός Συμβουλίου. Ο τραγουδιστής δεν θέλει να είναι μαζί με τους Διάσημους και θα παραμείνει στην καλύβα για να μάθει το αποτέλεσμα αποχώρησης.

Να σας θυμίσουμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και ο John Lygnos έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα με μία φωτογραφία στην ηθοποιό. Ο Γιώργος κατάλαβε ότι είναι ζευγάρι και θέλησε να βάλει ένα τέλος στο ειδύλλιο λέγοντας: «Δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε» και… η ένταση κορυφώνεται με απίστευτες ατάκες και από τις δύο πλευρές!

Είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί, συνειδητοποίησα ότι η αληθινή μου δύναμη είναι έξω, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζω κάτι, δεν υφίσταται κάτι. Τελειώνει κάτι πλατωνικό που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε ν’ αναπτυχθεί κάτι παραπάνω εδώ μέσα» είπε από την πλευρά της η Μυριέλλα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22'
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
8'
43 - 43
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1