Survivor 5: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η στρατηγική ψήφος των Διάσημων με στόχο να αποχωρήσει ο Βαλάντης.

Ξένο σώμα” αποτελεί για την ομάδα των Διασήμων, ο Βαλάντης μετά το περιστατικό στο Survivor 5 της Κυριακής 116/1 και την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προκαλώντας οργή συμπαικτών και αντιπάλων.

Αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία της Δευτέρας 17/1 , στην οποία κλήθηκαν οι Διάσημοι για ακόμα μία φορά, αφού έχασαν και πάλι από τους Μαχητές και έτσι θα έπρεπε να επιλέξουν τον δεύτερο υποψήφιο. Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία, θα έπρεπε να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο, δεδομένου ότι αυτή την εβδομάδα, η τριάδα της κάλπης θα προερχόταν αποκλειστικά από την ομάδα του.

Έτσι, οι διάσημοι αποφάσισαν να ψηφίσουν στρατηγικά ώστε να φέρουν τον Βαλάντη ακόμα πιο κοντά στην έξοδο, εκφράζοντάς του έτσι τη δυσφορία τους για τη συμπεριφορά του.

Για τον λόγο αυτό, επέλεξαν να ψηφίσουν τον Γιωρίκα Πιλίδη, για να του στείλουν έναν πολύ δυνατό παίκτη στον “στίβο μάχης” της ψηφοφορίας του κοινού.

Στη συνέχεια,  ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έκανε λόγο για “άθλια, απάνθρωπη, αχαρακτήριστη επίθεση” κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου υπέδειξε τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τρίτο υποψήφιο, εξηγώντας πως τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι “το φως απέναντι στο σκοτάδι” και ελπίζοντας έτσι ότι θα στείλουν τον τραγουδιστή εκτός ριάλιτι.

Μάλιστα οι Διάσημοι αποκάλυψαν και δημόσια ότι η ψηφοφορία έγινε με στρατηγική για να φύγει ο Βαλάντης.

Ο ίδιος έπειτα δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει και να “αποχωριστεί” κάποια άτομα από τον Άγιο Δομίνικο, τα οποία δεν θέλει να τα ξαναδεί ούτε στην “έξω” ζωή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
1'
14 - 18
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0